Rock of Ages Göteborg våren 2014

- Efter succén på China Teatern under våren fortsätter musikalen i höst i Stockholm och därefter flyttar de till Rondo i Göteborg. Anmäl dig här och få erbjudande att boka biljetter innan de släpps till allmänheten!

Rock of Ages Göteborg, premiär den 23 januari 2014. Biljetterna släpps till allmänheten den 1 oktober. Nu har du möjlighet att knipa de bästa platserna, anmäl dig i formuläret nedan och du får erbjudande att boka biljetter innan de släpps till allmänheten.

Rock of Ages är en varm, vild och vrålkul megamusikal, sprängfylld med vässade världshits och perfekta powerballader som Don’t Stop Believin’, We Built This City, The Final Countdown, Wanted Dead or Alive, Here I Go Again, Can’t Fight this Feeling and I Want To Know What Love Is.

Humor, axelvaddar, pudelfrisyrer och 80-talsrock i världsklass. Det är ingredienserna i megamusikalen Rock of Ages, med humorstjärnorna Per Andersson och Peter Magnusson, musikaliska superstars som Joacim Cans från Hammerfall, Kee Marcello från Europe på scen. Snyggt uppbackade av karismatiska sångerskan Gladys del Pilar samt skådespelare och musikalstjärnor i toppklass

Läs mer om Rock of Ages

Presenteras av 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion

Vill du boka före alla andra till Rock of Ages på Rondo!

Biljetterna till Rock of Ages på Rondo i Göteborg släpps tisdagen den 1 oktober. Vill du säkra dig en plats redan nu och få chans till de bästa platserna så kan du anmäla ditt intresse i formuläret här nedan. Innan biljetterna släpps till allmänheten kommer du att få ett mail med chans att boka FÖRE ALLA ANDRA! (Detta är alltså ingen bokning utan en intresseanmälan.)

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt mobilnummer

Är ni en större grupp/företag som är intresserade, vänligen ange uppskattat antal biljetter nedan.

Jag vill få erbjudanden om förhandsvisningar, heta tips om teater, musikaler och shower i mobilen från Showtics mobiltjänst JustNu och via e-mail - helt kostnadsfritt.


 

Kommentarer

kommentarer