Black Friday på Showtic - utvalda föreställningar och shower till 50% under 50 h på populära teatrar och arenor i Göteborg och Stockholm. Start fredagen den 24/11 kl. 08:00 till söndagen den 26/11 kl. 10:00.

GÖTEBORG

Black Friday-erbjudanden på teatrar och arenor i Göteborg - vad passar dig?

Soldat Fabian Bom - Lisebergsteatern Erbjudandet är avslutat
Möt våren med en riktig skrattfars
Dundersuccén från Vallarnas friluftsteater, Soldat Fabian Bom, kommer till Lisebergsteatern!

Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Se humoreliten på scenen samtidigt när det skapas en ny skrattfest. Fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans!
Erbjudandet gäller endast nybokningar till utvalda dagar som bokas online via den här sidan. Begränsat antal.

Jill Johnson - That's life på The Theatre Erbjudandet är avslutat
Jills lyxiga Las Vegas-show hyllas
Så här har ni aldrig sett henne tidigare!

Världspremiären av That’s Life, där Jill Johnson bjuder på sina favoriter från både den traditionella och moderna låtskatten, blev en makalös succé. Publiken och kritiker är eniga - det blir inte bättre än såhär! Nu kan du köpa ett specialkomponerat paket med biljett som inkluderar Gothia Towers omtalade Kingsize räksmörgås och kaffe. Du får en plats vid bord där du sedan sitter kvar under showen.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och begränsat antal platser, bokas online via den här sidan.

Oscarsrevyn - Lorensbergsteatern Erbjudandet är avslutat
Sista chansen att se Oscarsrevyn!
Pigga upp vintermörkret med värmande skratt

Ta sista chansen att uppleva några av Sveriges främsta underhållare som står redo att dela en kväll med gapskratt, skönsång och showglädje med er. Fram till 9 december kan du se Oscarsrevyn med Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin och Kim Sulocki tillsammans med sprudlande dansare och svängiga musikanter på Lorensbergsteatern.


Erbjudandet gäller endast nybokningar, i mån av plats, som genomförs via den här sidan.

Tomas Ledin - Skarpt Läge på Rondo Erbjudandet är avslutat
Var redo när Ledin kommer till Göteborg i vår
Inled 2018 på bästa sätt - show och hits på Rondo

Den kritikerrosade showen ”Skarpt Läge” med Tomas Ledin får stående ovationer på Cirkus varje kväll - nu kan du säkra dina biljetter till våren när Ledin kommer till Rondo i Göteborg. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat.

Erbjudandet gäller endast utvalda dagar, nybokningar, begränsat antal och bokningar som genomförs online.

Minns du mig? - Lisebergsteatern Erbjudandet är avslutat
Hyllad relationskomedi - hög igenkänningsfaktor!
Ta chansen att upplev denna roliga och pricksäkra föreställning.

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet. På scen; Annika Andersson, Thomas Petersson, Joanna Ericsson och Robin Stegmar.

Erbjudandet gäller endast nybokningar, i mån av plats till utvalda datum och bokningar som genomför online via sen här sidan.

STOCKHOLM

Befinner du dig i närheten av Stockholm eller vill skämma bort någon där, ta del av unika erbjudanden under 50 h på teatrar och arenor i huvudstaden!

Tomas Ledin - Skarpt Läge på Cirkus Erbjudandet är avslutat
Han är tillbaka!
En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.

Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.

The Book of Mormon - China Teatern Erbjudandet är avslutat
Vill du se dina vänner skratta så att de gråter?

Nu får du chansen att köpa biljetter till den prisbelönta publik- och kritikerrosade musikalen The Book of Mormon på China Teatern i Stockholm till extra förmånligt pris. I rollerna ser du Per Andersson, Linus Wahlgren, Samantha Gurah m.f.l

Gäller endast nybokningar vid onlinebokning. Begränsat antal. Önskar du boka till ett annat speldatum är det fritt fram att boka till ordinarie pris. Åldersgräns; Rekommenderas från 13 år. Det förekommer stundtals hög ljudvolym, skrämmande scener, samt ett språk som kan uppfattas stötande. Målsman tar ansvar och avgör själv vad som är lämpligt för sitt barn.

Wallmans - Stockholm Erbjudandet är avslutat
Lägg en kväll på Wallmans under granen!
Alla önskar sig en kväll med gastronomisk smakupplevelse och underhållning i världsklass.

På Wallmans vill de skapa en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av deras stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans. Låt dig svepas in i deras värld av upplevelser för alla sinnen. Under helgen 24-26 november har du chansen att boka en fantastisk julklapp för halva priset.
Erbjudandet gäller max 4 biljetter per person och köp, vid nybokningar online. Begränsat antal. Önskar du boka till ett annat speldatum är det fritt fram att boka till ordinarie pris.

Golden Hits Erbjudandet är avslutat
Wow, årets roligaste julklapp!
Ett litet paket med stort innehåll - show, middag, nattklubb och karaoke

Ge någon en riktigt rolig kväll på Golden Hits och följ med själv, helt gratis! Under helgen 24-26 november får du halva priset på en bokning i vinter.

På Golden Hits finns det allt – två shower med tillhörande trerättersmeny, tre gungande dansgolv och grym karaokebar.

Erbjudandet gäller max 4 biljetter per person och köp, vid nybokningar online. Begränsat antal. Önskar du boka till ett annat speldatum är det fritt fram att boka till ordinarie pris.

Danny Saucedo - Hamburger Börs Erbjudandet är avslutat
Välkomna in till en riktig Dinner Club
Höstens stora tappa-hakan-upplevelse vill ni inte missa!

Succéshowen NU med Danny Saucedo på Hamburger Börs bjuder på dans, musik, humor och show i absolut världsklass. Nu ger vi dig som trogen prenumerant den unika möjligheten att se den storslagna showen med 50% rabatt!
Gäller endast nybokningar vid onlinebokning. Begränsat antal. Önskar du boka till ett annat speldatum är det fritt fram att boka till ordinarie pris. Åldersgräns: matinéshow (Day Club) 13 år och kvällsshow 18 år.