Res & Bo

Boka din hela din nöjesupplevelse hos oss

På Showtic bokar du enkelt och tryggt hela din nöjesupplevelse – biljetter till teater, musikal och show runt om i Sverige och Köpenhamn. Dessutom kan du genom förmånliga avtal boka hotell och resa i samband med din bokning.

Du bokar ditt showpaket genom att först välja föreställning och boka dina biljetter. När bokningen är genomförd kan du ta del av hotell- och resebjudanden som Showtic kan genom sitt samarbete med Scandic, Elite Hotels och Malmö Aviation kan rekommendera.

 

Bo hos Scandic Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av 224 hotell fördelat på närmare 42 hotellrum i sju länder. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna hotell med populära restauranger. Hos Scandic är möjligheterna att mötas oändliga.
Bo hos Elite Hotels Elite Hotels erbjuder centralt belägna kvalitetshotell – från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär varav de flesta återfinns i varsamt restaurerade byggnader. Ambitionen är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa en varm, ombonad och komfortabel miljö.
Flyg med Malmö Aviation Malmö Aviation är ett av Sveriges ledande flygbolag som flyger dig snabbt, smidigt och enkelt mellan Malmö, Göteborg, Östersund, Umeå, Köpenhamn, Helsingfors, Bryssel, Kalmar, Ronneby, Sundsvall, Visby, Växjö, Ängelholm och Stockholm/Bromma – Terminal 1. Malmö Aviation står för punktlighet och högsta service, allt för att din resa ska vara så smidig som möjligt.