Sista chansen!
Alcazar – Disco Defenders Hamburger Börs, 6 okt - 17 dec
QX:
Aftonbladet:
GP:

Sista chansen att se succéshowen Alcazar - Disco Defenders på Hamburger Börs. Spelas till och med 17 december

Uppsättningen Disco Defenders är en supershow med glitter, glamour och discoklassiker, från dåtid till nutid. Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad. Framgångsresan Disco Defenders började våren 2015 på Rondo i Göteborg, fortsatte sedan till Hamburger Börs i Stockholm, har just avslutat en slutsåld sverigeturné och når hösten 2016 sin slutstation - ett discosprakande Hamburger Börs!

Glitter, glamour och discoklassiker

Efter succén på Rondo, Hamburger Börs och just avslutad, slutsåld sverigeturné återvänder nu discogudarna Alcazar: Andreas Lundstedt, Lina Hedlund och Tess Merkel till Hamburger Börs under hösten 2016. Missa inte denna supershow med glitter, glamour och discoklassiker från då och nu!

Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad. Den storslagna showuppsättningen Disco Defenders blir en festkväll av sällan skådat slag, sprängfylld av humor, drama, mystik och discohits med stadiga beats. Publiken bjuds in till fest i det mest glamorösa av vardagsrum. Och vi garanterar att det kommer att bli svårt att sitta kvar på stolarna.

Förutom Alcazar består den 17 man starka ensemblen av några av Sveriges absolut bästa dansare och ett band med gräddan av Sveriges musikelit. För regin står Edward af Sillén.

Jag behöver mer information>>

Julbord och show

Den 23 november är det dags att slå upp julportarna till Hamburger Börs och det traditionella svenska julbord tillsammans med Alcazars supershow ”Disco Defenders”.

Trots att Hamburger Börs julpyntas och menyn ändras kommer Alcazar leverera samma storslagna showuppsättningen och det kommer bli en ordentlig festkväll i sann discoanda. Ta med familjen, vännerna, kollegorna eller kunderna på en julupplevelse och discotripp ni sent ska glömma!

Julen startar 23 november, onsdag – lördag, t.o.m. 17 december.

Precis som vanligt fortsätter festen efter showen då Club Alcatraz öppnar. Då kan ni dansa vidare.

Biljetter till julperioden bokar du på samma sätt som övrig spelperiod.

Recensioner

Se vad media tycker om showen
"Fantastisk show. Inte en död sekund."

- QX

"Imponerande. Högt tempo i etthundra minuter"

- Aftonbladet

"Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar"

- GP