Alcazar – Disco Defenders

Hamburger Börs, 6 okt - 17 dec
QX:
Aftonbladet:
GP:

Återkomsten till Hamburger Börs 2016

Uppsättningen Disco Defenders är supershow med glitter, glamour och discoklassiker, från dåtid till nutid. Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad. Framgångsresan Disco Defenders började våren 2015 på Rondo i Göteborg, fortsatte sedan till Hamburger Börs i Stockholm, är just nu ute på bejublad Sverigeturné och når hösten 2016 sin slutstation, ett discosprakande Hamburger Börs!

Glitter, glamour och discoklassiker

Efter succén på Rondo, Hamburger Börs och pågående nästan slutsålda sverigeturné, återvänder nu discogudarna Alcazar: Andreas Lundstedt, Lina Hedlund och Tess Merkel till Hamburger Börs under hösten 2016. Missa inte denna supershow med glitter, glamour och discoklassiker från då och nu!

Några av världens mest igenkända discolåtar varvas med Alcazars fantastiska hitparad. Den storslagna showuppsättningen Disco Defenders blir en festkväll av sällan skådat slag, sprängfylld av humor, drama, mystik och discohits med stadiga beats. Publiken bjuds in till fest i det mest glamorösa av vardagsrum. Och vi garanterar att det kommer att bli svårt att sitta kvar på stolarna.

Förutom Alcazar består den 17 man starka ensemblen av några av Sveriges absolut bästa dansare och ett band med gräddan av Sveriges musikelit. För regin står Edward af Sillén.

Recensioner

Se vad media tycker om showen
"Fantastisk show. Inte en död sekund."

- QX

"Imponerande. Högt tempo i etthundra minuter"

- Aftonbladet

"Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar"

- GP