Jubileumskväll: Ann Westin 20 år som komiker!

En helkväll med humoristiska hyllningar och höjdpunkter

En helkväll med humoristiska hyllningar och höjdpunkter

Lisebergsteatern

Ann Westin firar 20 år som komiker och med ett hejdundrande kalas ska detta firas! I en helt unik kväll, omgiven av gäster ur humoreliten som följt henne genom åren, får vi en helkväll med tillbakablickar på de absoluta höjdpunkterna i Anns karriär, hennes bästa skämt och kanske ett och annat hyllningstal av Sveriges bästa komiker som alla vill fira denna vår älskade komedienne - hela tre gånger har hon korats Årets kvinnliga komiker!

Ann slog igenom som den före detta undersköterskan med göteborgsdialekt som mitt i livet sadlade om och gjorde karriär som stand-upkomiker. Raskt placerade hon sig i toppen av Sveriges humorelit och har ingen jämförelse på svenska humorscenen: ingen annan kan som hon ta plats, bredbent och bestämt, med en uppsyn som får dig att skratta så magen krampar samtidigt som du är lite, lite rädd.

För när Ann står på scen går ingen säker. Kungafamiljen, de skärmupptagna föräldrarna eller landstingscheferna… ingen slipper undan när Ann är lös.

Och scenkläderna… Vaxduksklänningen (oerhört praktisk när man blir äldre och börjar missa munnen) är numera en svensk klassiker. Under våren 2016 har Ann dessutom setts i kritikerrosade teaterföreställningen Egenmäktigt förfarande på Scalateatern i Stockholm.

I denna unika kväll får vi ett pärlband av Anns bästa skämt genom åren, överraskningsgäster och hyllningstal av bland andra Özz Nûjen. Så passa på: det blir bara Stockholm och Göteborg - man firar bara 20-årsjubileum som komiker en gång!

Var? Lisebergsteatern

När? 9 november kl. 19:30

Pris? 400 kr

Frågor kring föreställningen eller telefonbokning ring: Lisebergs Gästservice 031 - 400 100

Köp biljett Jubileumskväll: Ann Westin 20 år som komiker! · Från 400kr