Danny Saucedo - NU Hamburger Börs • 14 Sep - 16 Dec
Mix Megapol:
Mix Megapol:
Expressen:
Aftonbladet:

Danny Saucedo - Så här har du aldrig sett honom tidigare!

Publikrusning till höstens shower - nypremiär den 14 september. Extraföreställningar med chans till bästa platserna! Day Club lördag 30 september samt lördag 28 oktober!

Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord är det med glädje vi kan meddela att Danny fortsätter sin publik- och kritikerhyllade show NU på Hamburger Börs hösten 2017.

Danny firar 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

På Hamburger Börs levererar han en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Day Club

Till hösten öppnar vi också upp för nya Day Club, en ’luncheon show’ på lördagseftermiddagen. Varför inte ta gänget efter shopping på en grym föreställning tillsammans med en exklusiv lunch innan kvällens aktiviteter tar vid.

Day Club har premiär 7 oktober

X-mas Club

När julen nalkas så öppnar vi för X-mas Club, med en juldoftande lyxig meny. Perfekta aktiviteten för såväl familj som företag att fira in julen  med.

X-mas Club har premiär 23 november.

Nypremiär på Hamburger Börs den 14 september

Åldersgräns: 18 år
Hamburger Börs är en kontantfri restaurang.

"Jag har aldrig sett något liknande"

- Mix Megapol

"Danny levererar en fullträff"

- Aftonbladet

"Proffsigt och imponerande "

- Expressen

"Satan vad han kan dansa. Och sjunga. "

- Aftonbladet

"Danny har äntligen hittat hem "

- Expressen

"Det var alldeles briljant"

- Mix Megapol

" Bombastisk show. Danny är som allra bäst"

- Expressen

Danny Saucedo - NU

Med stående ovationer och lysande recensioner har Danny Saucedo givit begreppet ”dinner club show” en helt ny mening. Vårens föreställningar på Hamburger Börs är utsålda och showen fortsätter på Hamburger Börs i höst, efter sommaruppehållet.

Danny firar ett decennium som artist i år och är idag en av de yngsta någonsin med egen show på anrika Hamburger Börs i Stockholm.

Bakom succén med showen "NU!" står en hel ensemble av meriterade teammedlemmar - bland annat hittar vi Fredrik "Benke" Rydman som kreativ regissör, samt Martin Luuk som manusförfattare. Tillsammans har de skapat en helt unik och nyskapande show med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.

Danny Saucedos show ”NU” presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage.

Regi: Fredrik "Benke" Rydman
Manus: Martin Luuk