Danny Saucedo - NU Hamburger Börs • 24 Mar - 28 Okt
Mix Megapol:
Mix Megapol:
Expressen:
Aftonbladet:

Danny Saucedo - Så här har du aldrig sett honom tidigare!

Efter premiären hyllas Danny av såväl press som publik - showen förlängs till hösten. Nypremiär den 14 september. Publikrusning till vårens shower! Extraföreställningar med chans till bästa platserna! Onsdag 15 & 29 mars, onsdag 19 & 26 april, samt matiné lördag 29 april!

Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord är det med glädje vi kan meddela att Danny fortsätter sin publik- och kritikerhyllade show NU på Hamburger Börs hösten 2017.

Danny firar 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

På Hamburger Börs levererar han en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.
Nypremiär på Hamburger Börs den 14 september

ÅLDERSGRÄNS: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

 

"Danny levererar en fullträff"

- Aftonbladet

"Proffsigt och imponerande "

- Expressen

"Jag har aldrig sett något liknande"

- Mix Megapol

"Satan vad han kan dansa. Och sjunga. "

- Aftonbladet

"Danny har äntligen hittat hem "

- Expressen

"Det var alldeles briljant"

- Mix Megapol

" Bombastisk show. Danny är som allra bäst"

- Expressen

Danny Saucedo - NU

Med stående ovationer och lysande recensioner har Danny Saucedo givit begreppet ”dinner club show” en helt ny mening. Vårens föreställningar på Hamburger Börs är i de närmaste utsålda och nu är det klart att showen fortsätter på Hamburger Börs i höst, efter sommaruppehållet.

Danny firar ett decennium som artist i år och är idag en av de yngsta någonsin med egen show på anrika Hamburger Börs i Stockholm.

Bakom succén med showen "NU!" står en hel ensemble av meriterade teammedlemmar - bland annat hittar vi Fredrik "Benke" Rydman som kreativ regissör, samt Martin Luuk som manusförfattare. Tillsammans har de skapat en helt unik och nyskapande show med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter.

Danny Saucedos show ”NU” presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage.

Regi: Fredrik "Benke" Rydman
Manus: Martin Luuk