Danny Saucedo - NU Hamburger Börs • 25 Jan - 29 Apr

Danny Saucedo - Så här har du aldrig sett honom tidigare!

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Den 25 januari intar Danny Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Missa inte showen NU!

Danny Saucedo - NU

Danny med sin unika profil och scenuttryck i ren Justin Timberlake anda, är högaktuell som en av artisterna i årets säsong av TV4’s "Så mycket bättre" som startar i oktober. Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har han erövrat det svenska folkets hjärtan. I år firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

 

Den 25 januari kliver Danny upp på Hamburger Börs scen för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman. Med sig på scen har Danny en 11 man stor ensemble som är några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Danny Saucedos show ”NU” presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage.

Regi: Fredrik "Benke" Rydman
Manus: Martin Luuk