DubbelTrubbel

Ett komiskt kaos på den vackra utomhusscenen Krusenstiernska Teatern i Kalmar. På scen Thomas Petersson, Sussie Eriksson, Johan Petersson m.fl.

Ett komiskt kaos på den vackra utomhusscenen Krusenstiernska Teatern i Kalmar.

Krusenstiernska Teater • 28 Jun - 28 Jul

DubbelTrubbel

Komiskt kaos på Krusenstiernska

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Bernard (Johan Petersson) planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Sanna (Anna Rydell).
Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Monica (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Robert (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!
Robert har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Bernard har ingen aning om att hans fru och Robert egentligen är hemliga älskare, så Monica väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Susanne (Sussie Eriksson) av misstag blir förväxlad med älskarinnan Sanna, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa…
Nu är det upp till Bernard och Robert att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.

Välkomna till årets stora skrattfest!

Originalmanus: Marc Camoletti
Regi och svensk översättning: Edward af Sillén

Ensemble:
Thomas Petersson
Johan Petersson
Sussie Eriksson
Anna-Karin Palmgren
Anna Rydell
Martin Rydell

Köp biljett DubbelTrubbel · Från 450kr