En skam för Sverige 2 Turné • 5 Maj - 6 Maj

En skam för Sverige 2 - Magnus Betnér & Soran Ismail

Den hyllade föreställningen kommer till China Teatern i Stockholm och Draken i Göteborg under utvalda dagar. Efter hårt tryck på biljetterna förlängs spelperioden till våren 2017, biljetter släppta i mars.

En skam för Sverige - Magnus Betnér & Soran Ismail

2013 hade Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med "En skam för Sverige". Den gemensamma turnén såldes ut över hela landet, hyllades i media och utsågs till "Årets föreställning" på Svenska standup-galan. Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren "En skam för Sverige 2”.

I "En skam för Sverige 2” delar två av Sveriges främsta komiker och samhällsskildrare återigen scen för att ge sin syn på samtiden. I sitt nya material dissekerar Magnus Betnér och Soran Ismail de kränkta människornas tidsålder. Duon ger sig i kast med politik, fördomar, religion, pk-ängslighet, medier, Facebook-människor och blodpudding. Dessutom gör de för första gången en gemensam mellanakt som improviseras fram varje kväll.

De vassa och satiriska samhällsbetraktelserna går som en röd tråd genom föreställningen, oavsett om de levereras av den intensiva Magnus Betnér eller den underfundiga Soran Ismail. Tillsammans skildrar de träffsäkert Sverige 2016. "En skam för Sverige 2” kommer inte lämna någon oberörd.

Föreställningsinformation

Speldagar:
China Teatern: 14 mars
Draken:17, 18 mars samt 5, 6 maj 2017 (OBS! I maj är det TV-inspelning)2017

Tid:
kl 19.30

Föreställningens längd:
2h plus 20 min paus

"En stolthet för Sverige"

- Nerikes Allehanda

"Den är briljant. Alldeles och fullkomligt lysande faktiskt"

- Uppsala Nya Tidning

"Sylvasst & smart"

- Aftonbladet