Flashdance. 2015 års största musikalupplevelse! I rollerna ser du Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall m.f. dessutom en orkester och stor ensemble. Se Flashdance - What a feeling! I mars har Flashdance premiär på The Theatre i Göteborg och därefter på Malmö Arena.
Boka

FLASHDANCE – WHAT A FEELING!

 

BOKA BILJETTER TILL THE THEATRE, GOTHIA TOWERS, GÖTEBORG HÄR >>

SPELAS PÅ GOTHIA TOWERS THE THEATRE I GÖTEBORG 6/3 – 5/4 2015.

BOKA BILJETTER TILL MALMÖ ARENA, MALMÖ HÄR >>

SPELAS PÅ MALMÖ ARENA, MALMÖ 10 – 12 APRIL 2015

”FENOMENAL… STORSLAGNA SHOWNUMMER
Hanna Lindblad briljerar” – Aftonbladet

EN LYSANDE FLASHBACK FRÅN 1983…
En stor stjärna och en stark ensemble” – Expressen

 

Flashdance – the musical

Just nu spelas musikalsuccén FLASHDANCE för utsålda hus, för andra säsongen i rad på China Teatern i Stockholm. I vår flyttas den kritikerrosade publikhiten till Göteborg och Gothias Towers nya arena – The Theatre – där den har premiär 6 mars. På scen möts vi av en 30 man stor ensemble och orkester, däribland musikalstjärnorna Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall. För regin står Anders Albien, renommerad för bl a Dirty Dancing, Rock of Ages, Hairspray och Spamalot. Jennie Widegren från dansgruppen BOUNCE står för koreografin.

 

Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om en ung kvinnas kamp för att bli oberoende, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscars belönade titellåten FLASHDANCE – WHAT A FEELING, MANIAC, GLORIA, MANHUNT och I LOVE ROCK N’ ROLL.

 

Föreställningen är ca. 3 timmar inkl. 25 min paus

När showen flyttas till Göteborg presenteras den 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion i samarbete med Gothia Towers och Krall Entertainment.

 

CAST

Vissa förändringar i casten sker i samband med att föreställningen flyttas till Göteborg.

 

Kommentarer

kommentarer