Flashdance. 2015 års största musikalupplevelse! I rollerna ser du Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall m.f. dessutom en orkester och stor ensemble. Se Flashdance - What a feeling! Efter stor succé på China Teatern i Stockholm och på The Theatre i Göteborg avslutas musikalen på Malmö Arena 10 - 12 april.
Boka

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR AVSLUTAD!

FLASHDANCE – WHAT A FEELING!

 

4_Fyrar

”Fartfyllt med ett imponerande gäng” /GP
Läs GP:s recension här! 

FENOMENAL… STORSLAGNA SHOWNUMMER
Hanna Lindblad briljerar - Aftonbladet

EN LYSANDE FLASHBACK FRÅN 1983…
En stor stjärna och en stark ensemble - Expressen

Flashdance – the musical

FLASHDANCE har nu avslutas på Gothia Towers showarena The Theatre, där den spelades tom den 5 april. Tidigare har den spelat för utsålda hus i hela tre säsonger på China Teatern i Stockholm. Den 10 april flyttar succémusikalen vidare till Malmö Arena, där den spelar tom den 12 april.
På scen möts vi av en 30 man stor ensemble och orkester, däribland musikalstjärnorna Hanna Lindblad, Rennie Mirro och Karl Dyall. För regin står Anders Albien, renommerad för bl a Dirty Dancing, Rock of Ages, Hairspray och Spamalot. Jennie Widegren från dansgruppen BOUNCE står för koreografin.

Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska FLASHDANCE är den upplyftande berättelsen om en ung kvinnas kamp för att bli oberoende, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en god portion humor som grund sprakar musikalen av medryckande 80-talshits såsom den Oscars belönade titellåten FLASHDANCE – WHAT A FEELING, MANIAC, GLORIA, MANHUNT och I LOVE ROCK N’ ROLL.

 

Föreställningen är ca. 3 timmar inkl. 25 min paus

 

 

Kommentarer

kommentarer