Golden Hits Turné • 23 Aug - 21 Dec

Golden Hits - vet hur man har roligt på riktigt

Ta med dig polare och kollegor till en upplyftande kväll på Golden Hits. Välj mellan showerna nedan och förbered dig på en grym helkväll med extra allt.

Golden Hits - The Show

Showen på entréplan

theshowbild4

The Show - på entréplan
Förbered dig på en ruskiskt rolig och humoristisk show med ös! Med hits från såväl schlagerscenen som Lionel Richie, Gyllene Tider, Julio och Whitney är The Show en riktig hit-parad fullmatad med girlpower, förföriska italienare, The King, humor och hög igenkänningsfaktor.

Golden Hits - Rockshowen

Showen på andra våningen

Golden_rockshowenbild2

Rockshowen - en våning upp
Den här showen är en riktig nostalgitripp som får 80-talsfantasten att svänga med pudel-frillan och Roxette-älskaren att gråta av lycka. Med en mix av såväl 60-talsrock, som smäktande rockballader är det här en show där man sjunger med – vare sig man vill eller inte.

Golden Hits - extra allt

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela tre dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt hemma i egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies).

Golden Hits don't do lagom!

Jag behöver mer information>>

Vad tyckte du om ditt besök på Golden Hits?

Dela med dig av din upplevelse
4.2
Skapa recension