Humorgåvan 2017 Intiman

Humorgåvan - en barnsligt rolig gala

För fjärde året i rad är Sveriges humorelit tillbaka rolig gala med en exklusiv standup- och humorshow.

Humorgåvan

Presenteras av ROA

För fjärde året i rad är Sveriges humorelit tillbaka rolig gala med en exklusiv standup- och humorshow. Intäkterna går till Viggo Foundation, kvällens ambassadör är Måns Möller.

Med sig på scen han kollegorna David Batra, Emma Knyckare, Robin Paulsson, Kristoffer Appelquist, Johan Glans, Thomas Järvheden, Hasse Brontén, Jesper Rönndahl, Kristina ”Keyyo” Petrushina och kvällens DJ Thea Bronx. Självklart bjuder även Måns Möller på några nummer.

Alla komiker ställer upp gratis denna kväll.

 

Måns Möller startade Insamlingsstiftelsen Viggo Foundation när han hade problem med att hitta en idrottsförening åt sin son Viggo som har autistiskt syndrom med lätt utvecklingsstörning. Han klarar inte av att ta instruktioner eller fungera i gruppsammanhang lika lätt som normal fungerade barn. När de gick till skidskolan och berättade om sin sons diagnos och frågade om de fick vara med. Då fick de svaret att de inte vågade ta in Viggo i gruppen eftersom de inte hade någon specialkompetens för att träna ”sådana där barn”.

Hans fokus har varit att samla in pengar för att på lång sikt kunna utveckla en träningsmodell som passar barn med neuropsykiatriska funktionshinder. En vision han har är att det i vårt fantastiska svenska föreningsliv kommer att vara normalt för idrottsföreningar att ha en sektion för barn/ungdomar med NPF diagnoser.

Läs mer om Viggo Foundation på www.viggofoundation.se