I Love Musicals Allstars Föreställningen är avslutad.

I Love Musicals Allstars

Peter Jöbacks egen hyllning till musikalgenren, är tillbaka i ett större format än någonsin tidigare!

Den 17 juni uppträder Peter Jöback tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg i en galakväll på Ullevi i Göteborg. En historisk afton som med 40-mannaorkestern Stockholm Sinfonietta, en stor dans- och sångensemble och gästande stjärnsolister från Broadway och West End blir världens största musikalkonsert.

2017 års Ullevikonsert blir Peter Jöbacks femte uppsättning av I Love Musicals. Konsertkonceptet skapades 2012 som en hyllning till musikteatergenren och blev en omedelbar publiksuccé som turnerade runt bland utsålda skandinaviska arenor och förra sommaren sattes I Love Musicals upp i Tokyo.

Idén var lika enkel som framgångsrik - att spela de bästa låtarna från de största musikalerna i en grandios produktion, för den stora publiken av musikalälskare runt om i landet!
Sommarens stora musikalkväll i Göteborg är första gången som de tre svenska giganterna Jöback, Sjöholm och Körberg står tillsammans på scenen.

Presenteras av Live Nation, Sinclair Entertainment, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Showtic agerar som landningssida till Ticketmasters bokningssystem. Showtic är en del av Moment Group/2Entertain som är en av producenterna bakom I Love Musicals. För frågor kring din bokning eller telefonbokning vänligen kontakta Ticketmaster 0771 - 70 70 70