Jill Johnson That's Life

Världspremiär den 8 november 2017 på The Theatre i Göteborg

Jill Johnson That's Life

The Theatre• 24 Nov - 16 Dec
Aftonbladet:
Göteborgs Posten:

Jill Johnson - That's life

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

It’s showtime!

Recensioner

""

- Aftonbladet

""

- Göteborgs Posten

Om showen

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket tekniskt avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

That´s Life presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.


JILL PÅ INSPIRATIONSRESA - I GLAMORÖSA LAS VEGAS!

Jill Johnson är i Las Vegas för att hämta inspiration till sin Las Vegas-inspirerade och delvis självtitulerade show ”That's Life” som har premiär i Göteborg på The Theatre den 8 november. Jill går verkligen i fotspåren efter de stora legenderna.

– I Vegas fångar jag känslan och lär mig mer historia att återberätta och inte minst från dagens stora stjärnor att inspireras vidare av, säger Jill.

That's Life är till stor del en hyllning till några av vår tids största amerikanska artist- och musikikoner. Vi har grävt både i dåtid och nutid och det bjuds på en stor bredd från den traditionella och moderna amerikanska låtskatten. Allt från Frank Sinatra och Sammy D till Cyndi Lauper och Beyonce.

Jill vill hylla sina musikaliska kungar och drottningar.

- Jag vill bjuda på en musikalisk resa. Från mina intryck av klassiker som Frank Sinatra, Sammy Davies, Dean Martin och Nathalie Cole till dagens arena-artister som Celine Dion, Bruce Springsteen och Beyonce, allt förpackat i storbandsskrud, säger Jill Johnson.

- Mina förebilder, idoler och crooners bäddar för en show fylld av känslor, jag vill beröra alla som kommer och tittar. Från det melankoliska i texterna och i berättandet, till den stora spelglädjen som gör det omöjligt att sitta still, skrattar Jill.

Jills karriär som artist och låtskrivare, resorna till Nashville, flera säsonger med soloshowen JILL och framgången med svt-serien Jills veranda har givit henne en position i branschen. Det kommer inte sparas på resurser när supershowen ska produceras.

- Vi är säkra på att publiken kommer att uppleva Jills egen livsresa genom musiken. En känsla av prakt, swing och glädje där Jill Johnson framför sina absoluta favoritlåtar ur den amerikanska låtskatten, säger producenterna Patrik Krall och Mikael Gordon-Solfors.

För att göra den här typen av show finns det bara en arena just nu i Sverige som har takhöjden, scenstorleken, scendjupet, för att bygga en show i världsklass för en sittande publik. The Theatre i Göteborg. Vill du ha en helkväll i ordets rätta bemärkelse kan du kombinera showen med en fascinerande matresa med amerikanska förtecken. The Theatre tar in 1200 personer men ändå så skapas en intimitet och närhet.
– Jag älskar redan Vegas, säger Jill. Staden har så otaligt många ansikten på gott och ont men ack så mycket tradition, kulturhistoria och ikoniska landmärken, jag är verkligen glad att jag är här, jag lär mig varje minut.

Missa inte att boka biljetter till höstens lyxigaste show som kommer att bjuda på allt och lite till. Det blir energi, party och fest likväl som Jills glittrande artisteri. Allt förpackat i en spektakulär scenografi med en 22-mannaensemblé, inklusive en 13 man stark blåssektion samt nycirkusartister i världsklass. Få känslan av att kliva in i en annan värld, en Las Vegas-värld, om så bara för en kväll!

Visa mer Visa mindre

Övrig info

Showtic agerar som landningssida till Venuepoints bokningssystem. Showtic är en del av Moment Group/2Entertain som är en av producenterna bakom Jill Johnson - That's Life på The Theatre.

För frågor kring din bokning eller för att boka via telefon, vänligen kontakta The Theatres biljettkassa 0771-130 150.

Köp biljett Jill Johnson That's Life · Från 495kr