Jill Johnson That's Life

Jill fortsätter nu sin succéshow på en Sverigeturné och på China Teatern i Stockholm våren 2018

Jill Johnson That's Life på Sverigeturné och på China Teatern i Stockholm våren 2018

Sverigeturné och på China Teatern• 23 Mar - 5 Maj
Dagens Nyheter:
Aftonbladet:
Göteborgs Posten:

Jill Johnson - That's life

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

It’s showtime!

Recensioner

"JILL JOHNSON GLÄNSER I MAGNIFIK SHOW"

- Aftonbladet

"JILL JOHNSON GÅR PÅ KNOCK DIREKT"

- Dagens Nyheter

"SNYGG, COOL OCH LÄCKER JILL JOHNSON. EN SHOW ATT JILLA "

- Göteborgs Posten

Om showen

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket tekniskt avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

That´s Life presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.


Övrig info

Showtic agerar som landningssida till bokningssystemen som används till showerna. Showtic är en del av Moment Group/2Entertain som är en av producenterna bakom Jill Johnson - That's Life.

För frågor kring din bokning eller för att boka via telefon, vänligen kontakta respektive arena eller teatern. Kontaktuppgifter till varje spelplats finns på respektive sidan i menyn till vänster ovan.

Köp biljett Jill Johnson That's Life · Från 495kr