Körberg & Dalle Turné

Tommy Körberg & Peter Dalle

Tommy Körbergs kritikerrosade ”Sjung tills du stupar” gjorde succé och gick för utsålda hus på Intiman i Stockholm under 2013. Nu återvänder Tommy Körberg till teatern och bildar radarpar med Peter Dalle i höst. Spelar till och med 4 dec.

ÖRBERG & DALLE GÖR SHOW PÅ INTIMAN - STOCKHOLM

Tommy Körbergs kritikerrosade ”Sjung tills du stupar” gjorde succé och gick för utsålda hus på Intiman i Stockholm under 2013. Nu återvänder Tommy Körberg till teatern och bildar radarpar med Peter Dalle i höst.

Det är andra gången som de bästa vännerna jobbar ihop. Första samarbetet även det en scenshow ägde rum redan 1989. Då var Peter Dalle en 33-årig skådespelare som precis startat med TV-serien Lorry. Tommy Körberg var 41 år och precis färdig med Chess i London. Allt sedan dess har man försökt hitta tid att göra en show ihop igen. Nu äntligen ska det ske!

- Det ska vara eftertänksamt, knäppt, roligt och med mycket musik, hälsar Körberg och Dalle.

Det blir en show i två akter där Tommy Körberg valt ut, samt framför, sina favoritlåtar från sin egen och andras låtskatt. Peter Dalle skriver manus och står på scen. Det blir en show i Körberg och Dalles hjältars anda med rappa texter, sketcher och sång. Missa inte denna unika föreställning!

På scen: Tommy Körberg och Peter Dalle samt ett 7-mannaband.

”SKÖNSÅNG OCH SATIR” - DN

”PROFFSIGT ARTISTERI” - SVD