Kvinnogrisarna

Lillelördag blir Kvinnogrisarna, det som först var tänkt som en livepodd har nu utvecklats till en festlig show

Lillelördag blir Kvinnogrisarna, det som först var tänkt som en livepodd har nu utvecklats till en festlig show

Turné

Kvinnogrisarna Live

med Anitha Schulman och Ann Söderlund

Anitha Schulmann och Ann Söderlund dansar lättklätt. De är självklart pinsamma spot-on och galna men allra mest bara sådär fantastiskt härliga.
Ni ser sketcher och musik. Ja, behöver vi säga mer?

Kvinnogrisarna är en humoristisk och humanistisk föreställning om att som kvinna växa upp på nittiotalet och behöva inse att det som varit en normalitet var absolut onormalt. Att behöva omformas och agera därefter. Det är inte alltid helt smärtfritt...

En föreställning om att vara förbittrad på 90-talisterna för att de är otacksamma och enligt oss och "har haft det alldeles för lätt". Men också avundas deras självklarheter i det vi fick tränas oss till. Kan vi lära oss något av varandra och ta rygg in i nästa decennium? Det försöker vi ta reda på i föreställningen.

Nu lämnar superpoddarna Anitha Schulman och Ann Söderlund den trygga fåtöljen i poddstudion och scen med sina både samtida och dråpliga iakttagelser om allt vi inte visste att vi ville ha svar på. Vanligtvis brukar dessa damer ha tunna filter och sylvassa tungor i sitt snack och nu när publiken fyller sätena för live-smarrigheter så kastas hämningarna totalt. Total transparens utlovas.

Tjejerna (nåja) bjuder på en oförglömlig kväll där gäster, dansnummer (nåja), skvaller, klokskaper, sexdebatter, modemissar och mycket mer står på agendan, denna kväll missar man inte ens för sitt eget bröllop (nåja).

Ann Söderlund (journalist, programledare) och Anitha Schulman (designer, programledare) är en kvinnlig duo som funnit varandra genom diverse olika projekt och nu senast i deras bejublade podcast Lillelördag. Trots olika bakgrunder så delar de livet i mediebruset i Stockholms innerstad. Det är lite nord och syd över deras bakgrund och deras olikheter tillika likheter ventileras skarpt i deras podcast Lillelördag. När man som publik tror att man inte ska få mer godis i öronen så växlar damerna upp några varv till.

Köp biljett Kvinnogrisarna · Från 295kr