Magnus Uggla. Med sin hyllade show Magnus Den Store åker Uggla nu på turné i Sverige! Här bokar du biljetter till årets höjdpunkt med Uggla - snart i en stad nära dig!
Boka

FÖRESTÄLLNINGEN ÄR AVSLUTAD! 

Magnus Uggla

MAGNUS DEN STORE TURNÉ!

Med ett otal utsålda kvällar och stående ovationer på både Rondo i Göteborg och Hamburger Börs i Stockholm så känns det som hög tid att låta flera städer i landet få ta del av den fantastiska krogshowen Magnus den Store. Live Nation kan nu tillsammans med Wallmans Nöjen meddela att Magnus den Store åker på turné 2014. Turnén invaderar nio städer med start den 21 mars i Örebro.

Magnus den Store är en personlig och möjligen helt verklighetstrogen resa där man på en rad olika sätt får följa Kung Uggla. För manuset står Magnus Uggla, Christoffer Bendixen och Per Andersson. Det är en röjig, klassisk och överraskande show, där kungen själv tillsammans med band och dansare bjuder på en skön mix av nya låtar och massor av välkända hits.

Magnus den Store hade premiär 24 januari på Hamburger Börs i Stockholm och slog då rekord i biljettförsäljning. Showen blev den mest sålda produktion innan en premiär i Hamburger Börs historia. Just nu spelar Magnus den Store på Rondo i Göteborg med endast ett fåtal biljetter kvar. Innan året är slut kommer imponerande 100 000 besökare ha sett showen i de två städerna.

 

Stå i främsta led och hälsa Kung Uggla välkommen till en stad nära dig.

Kommentarer

kommentarer