The Phantom of the Opera Föreställningen är avslutad.

The Phantom of The Opera på Cirkus i Stockholm förlängs

Efter en höst med utsålda hus släpper vi nu upp ytterligare föreställningar i vår. Denna klassiker som spelats världen över i 30 år har gjort succé även i Sverige. Föreställningen förlängs nu till och med 14 maj. Se till att säkra dina platser till denna musikalernas musikal och upplev magin som hänfört och förtrollat sin publik sedan starten.

Föreställningsbilderna på Peter Jöback kommer från uppsättningen på Broadway (fotograf: Joan Marcus). Föreställningsbilderna på Emmi Christensson kommer från uppsättningen på West End (fotograf: Johan Persson). Övriga bilder kommer från uppsättningen i Sydney.

Världens mest storslagna musikal i Stockholm

Andrew Lloyd Webber's originalproduktion The Phantom of the Opera från West End och Broadway spelas nu på Cirkus i Stockholm med svensk översättning och ensemble. I år är det 30 år sedan urpremiären i London.

Peter Jöback spelar titelrollen som the Phantom, en roll som han hyllats för både i Londons West End och på Broadway i New York. Han är en av de mycket få som gjort rollen på båda sidor om Atlanten: “Det känns speciellt att efter min fantastiska resa på Broadway och West End få ta denna klassiker tillbaka till Sverige igen” säger Peter Jöback.

 

L’Opéra Garnier i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé.

The Phantom of the Opera spelades på Oscarsteatern i Stockholm mellan 1989-1995 och blev då en av vårt lands största musikalsuccéer. Äntligen återvänder den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid.

Presenteras av 2Entertain, Vicky Nöjesproduktion & Sinclair Entertainment i samarbete med The Really Useful Group.

www.thephantomoftheopera.se

Musik: Andrew Lloyd Webber

Text: Charles Hart & Richard Stilgoe

Libretto: Richard Stilgoe & Andrew Lloyd Webber

Regi: Harold Prince

Svensk text: Lars Sjöberg

Övrig info

Showtic agerar som landningssida till Ticnets bokningssystem. Showtic är en del av Moment Group/2Entertain som är en av producenterna bakom The Phantom of The Opera på Cirkus.

För frågor kring din bokning eller för att boka via telefon, vänligen kontakta Cirkus biljettkassa 08-587 987 00