Soldat Fabian Bom Turné • 19 Jul - 9 Dec

Nils Poppes klassiska karaktär Soldat Fabian Bom spelar på Vallarna sommaren 2017 och åker därefter på Sverigeturné till hösten.

Succépremiär! Söndagen den 2 juli gick startskottet för Soldat Fabian Bom. Det blev en fullsatt premiär med stående ovationer och mängder av skratt. Tack till alla som förgyllde kvällen!

Välkommen till Restaurangen på Vallarna

Kocken Martin Nordh, vinnare i TV-programmet Grillmästarna, gjorde stor succé på Vallarna ifjol när han ställde fram grillarna. I sommar är det dags igen! Välkommen till den hyllade restaurangen i direkt anslutning till Sveriges vackraste teater. Här bjuds det på dofter av nygrillat och närproducerat- allt framdukat av en riktig mästare!

Njut av förstklassiga råvaror i en fantastisk sommarmiljö. Även vegetarisk meny finns i vårt utbud. Fullständiga rättigheter. Våra gäster ger oss 5,7 av 6 i helhetsbetyg!

Boka plats på restaurangen

1. BOKA BÅDE FÖRESTÄLLNING OCH RESTAURANG
I samband med att du bokar din biljett kan du enkelt boka in ett besök på Vallarnas restaurang tillsammans med föreställningen.

2. JAG HAR REDAN BILJETT MEN VILL BOKA RESTAURANGEN
Har du redan bokat dina teaterbiljetter och vill boka på ett restaurangbesök kan du göra det direkt online. Välj det datum du har bokat biljetter till, istället för att lägga till biljetter lägger du endast till önskad meny här >> 

3. SISTA MINUTEN – BOKNING
Om du vill boka ett besök i restaurangen och det är mindre än 24 h till ditt besök kontakta vår hovmästare på nummer 070-966 71 22. Telefontid tisdag-söndag kl. 11-16. Bokningsförfrågan övriga tider sker via sms (ditt namn och antal personer).

4. ENDAST RESTAURANGBOKNING
Vill du bara besöka vår restaurang och inte föreställningen. Välj det datum du önskar gå, istället för att lägga till biljetter väljer du endast önskad meny och går därefter vidare till kassan. Boka ditt restaurangbesök online här >>

För er som skall gå på kvällsföreställningen kl. 19.30 är det sittning i Restaurangen innan föreställningen från kl. 16:30 och för er som skall se matinéföreställningen kl. 15.30 är det sittning efter föreställningen kl 18.00.

Meny

Sommarkampanj - specialpris på grillbuffén!

GRILLBUFFÉ 259 KR (ord. 299 KR)

Grillmästare Martin Nordh bjuder på närproducerad fisk, kyckling, kött och vegetariskt alternativ direkt från grillen!
Kampanjen gäller endast nybokningar och det är ett begränsat antal.

GRILLBUFFÉ BARN 89 KR

Pris gäller tom 12 år.

TOAST SKAGEN 85 KR

Liten god förrätt: Skagenröra på spisbröd serveras med citron och dillvippa.

 DESSERT 85 KR

Ljummen Chokladfondant serverad med halloncoulis och lättvispad grädde.