The Concept

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse öppnar i Göteborg, mars 2018

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse öppnar i Göteborg, mars 2018

Kungsportshuset • 16 Mar - 9 Jun

Vad är The Concept?

Just nu är The Concept Göteborgs kanske bäst bevarade hemlighet, men vi kan avslöja att det är en helt ny typ av Dinner Club som du aldrig tidigare upplevt i Skandinavien. The Concept öppnar i mars 2018 på Kungsportsplatsen i Göteborg och utlovar "shared dining" och underhållning på hög, internationell nivå.

På The Concept överraskas alla dina sinnen med en annorlunda middag – en njutning du delar med vänner, kollegor eller familj. Boka en helkväll eller välj mellan tidig och sen sittning.

The Concept är en del av Wallmans Group som tillhör koncernen Moment Group med varumärken som Showtic, 2Entertain, Hansen och Minnesota.


Shared dining

Ta ett steg in i det okända och dela bord, fat och smaker med dina vänner. En levande meny som är unik och annorlunda varje gång du kommer på besök.

Underhållning

Kaxigt, spännande och annorlunda. Det är bad i champagne och det är lek med eld. Det är dramatisk underhållning på höga höjder.

The Club

Drick magiska cocktails och champagne, omgiven av gnistrande kristaller och sammetslen dekadens. En exklusiv musikupplevelse som inte kan förklaras.

Köp biljett The Concept · Från 800kr