Thomas Petersson Turné • 24 Mar - 8 Apr

Thomas Petersson - Tillbaka i verkligheten

En helt ny enmansshow av och med Röinges roligaste man Thomas Petersson. Efter de senaste succéerna med Best of och skakad inte störd, är det nu äntligen dags för denna sympatiske hallännings tredje komiska monolog "Tillbaka i verkligheten". Just nu på Sverigeturné - snart i en stad nära dig!

Thomas Petersson

Under förra turnéns slutspurt gick jag som vanligt ut i foajén för att säga adjö till publiken. En herre kom fram, med sin rock över armen, tog min hand och tackade för kvällen och sa: Jaha du Thomas, när kommer du tillbaka med nästa show? Bara så vi vet när vi skall köpa biljetter till nästa gång!

En varm känsla spred sig i mig och jag förklarade att, det kan nog dröja ett tag innan jag har fått ihop en ny show. Jag tänkte efteråt att, vilken ynnest att ha en så fantastisk publik! Och sen tänkte jag, dags att börja jobba på nästa show… och genast var jag: Tillbaka i verkligheten!

 

Det är så enkelt som att vi behöver skratta. Åt eländet, åt oss själva och makten och härligheten.

Donald Trump vald till president i Amerika!!  Under- och medelklassen valde alltså en miljardär för att tillvarata deras intressen.. Hur tänkte de där?  Finns det ångervecka för Brexit?

Finns det något som är genomtänkt? Om du varit på tre olika ställen där det luktar hundskit, så kan det varit du själv som har trampat i det, om du bara tänker till. Hur mycket kärlek och glädje kan du få för en tjuga? Hur tänkte den kärlekskranke mannen i Laholm? Vad betyder Paddan? Vilken diet gäller i morgon? Är Taj Mahal en servitris?

Mycket glädje och en livsuppehållande dos av trams garanteras.

Ser fram emot att träffa er!

Föreställningen är ca 2 timmar inklusive paus.
Presenteras av 2Entertain