Wallmans Köpenhamn Höstens biljetter släpps inom kort

Den nya föreställningen spelar hela hösten – Den perfekta utekvällen!

På Wallmans firar vi först och främst dig och dina gäster, men denna säsong firar vi också något mer. Vår historiska cirkusbyggnad fyller 130 år och detta ska självklart markeras med en hisnande föreställning!

Den perfekta kvällen ute - allt under ett och samma tak

Det är nu som du bör unna dig själv och dina vänner, kollegor eller familj en magnifik upplevelse i Wallmans cirkusbyggnad. Det är garanterat en kväll där mat, underhållning, god stämning och en magisk omgivning förenas i perfekt harmoni.

Medan den nya föreställningen FLASHBACK äger rum under cirkussalens vackra kupol serveras kvällens fyrarättersmeny. Kom med på en magisk resa där enastående musikaliska tolkningar, underhållande artisteri, komik och fascinerande akrobatik fyller kvällen och cirkussalen.

Få en unik totalupplevelse vars like bara går att finna i världsstäder som Las Vegas, Berlin och Paris. Gläd er åt en oefterhärmlig scenshow, glittrande kostymer och musik av de allra största stjärnorna som Shania Twain, Bruno Mars och Jennifer Lopez.

Det är paus mellan varje nummer så ni hinner både småprata och njuta av alla intryck. FLASHBACK är som alltid på Wallmans en internationell föreställning som utförs på engelska och som därför kan uppskattas av alla.

Också denna säsong kommer artisterna stå på scen i ena ögonblicket och servera vid borden i nästa. Detta låter er komma nära föreställningen och gör er delaktiga i allt som händer.

Kvällen kulminerar i en dramatisk final som presenterar en verklig FLASHBACK till alla musikaliska höjdpunkter från 90-talet Det är omöjligt att sitta stilla och så drar festen igång på Köpenhamns största nattklubb.

Med endast 35 minuters tågfärd från Malmö Central kommer ni till Wallmans i Köpenhamn som spelar sin show i ett av Danmarks mest kända landmärken: den anrika Cirkusbygningen. Cirkusbygningen byggdes 1886 och har plats för 1000 gäster. Wallmans ligger fem minuters promenad från Köpenhamns Hovedbanegård och är granne med Tivoli.

Skäm bort dig själv, kompisar, kollegor, kunder eller din familj med en äkta Wallmans-upplevelse i storstaden Köpenhamn – den perfekta helkvällen!

Vid frågor kring din bokning eller för att meddela specialkost vänligen kontakta Wallmans Cirkusbygningen på +45 33163700