Wallmans Stockholm Turné • 24 Aug - 20 Dec

Nu tänder vi grillarna!

Boka bord och show på Wallmans

Våren 2017 på Wallmans

Vi rullar ut grillarna och lägger enbart på de finaste råvarorna så du som alltid får fantastisk mat, tillsammans med en showupplevelse i världsklass.

Hos oss på Wallmans kan du tjuvstarta sommaren och njuta av grillsäsongen redan från april. Garanterat regnfritt! Tänk sommar, tänk grillat, tänk kvalitet, tänk share dining, tänk överraskning, det är Wallmans grill.

Från  6 april – 17 juni.

Den ena kvällens meny är inte den andra lik då rätterna varierar beroende på tillgång av fina råvaror. Vår ambition är att skapa en högklassig överraskningsmiddag som vi hoppas att du skall både njuta av och minnas länge.

Njut av himmelska grillanrättningar, inspirerade av all världens kök.

Från 495 kr.

BOKA BORD

Höst och Jul på Wallmans 2017

Ta med familj, vänner och kollegor på en riktigt bra uppladdning inför julen. På Wallmans tas ni med på en magisk resa med garanterad julstämning.

Utöver Wallmans omtalade "gottebord" bjuds ni på alla ingredienser som hör julen till,  glögg, mycket god mat från julbordet, must och annan dryck men framförallt musik och show som får stämningen att stiga högt i skyn och dansnerven att triggas igång!

Till julen på Wallmans är alla välkomna och tillsammans skapas minnen att bära med sig och dela!

Julperioden pågår mellan den 22 november till den 20 december.

Från 895 kr


Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.

Jag behöver mer information>>