Wallmans Stockholm Wallmans Stockholm • 24 Mar - 18 Nov

Lyxa till det i mörkret

Boka bord och show på Wallmans

Våren 2017 på Wallmans

Utöver succén med showen Tributes kommer det i vår också att lägga ännu mer kärlek på maten och ta med dig på en kulinarisk utflykt i gastronomins värld. Det kommer precis som tidigare att serveras en flerrätters meny och de duktiga kockar kommer att berätta mer om maten och ta tillvara de olika säsongernas specialiteter och teman. I vår serveras en absolut unik upplevelse på scenen, på tallriken och i glasen. Helt enkelt show och mat i världsklass!

Spelperiod jan 13-17 juni

BOKA BORD

Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.

Jag behöver mer information>>