Wallmans Stockholm

Hos oss finner du alltid La Dolce Vita!

Hos oss finner du alltid La Dolce Vita!

Wallmans Stockholm• 18 Okt - 20 Dec

Hösten 2017 på Wallmans

Efter en fullkomlig succévår, slår vi upp portarna igen för en ny show och säsong den 24 augusti 2017.

Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

BOKA BORD

Vi lägger som alltid kärlek på maten och bjuder in till en kulinarisk resa i gastronomins värld där vi inspireras av mat och dryck från hela Piemonte distriktet i norra Italien. Här finns en lyxig uppsjö av mat och dryck som passar de allra finaste smaklökar. Vi blandar rätter och serverar dem med share-dining i en smakrik spännande meny kombinerad av våra duktiga kockar som tar tillvara säsongens råvaror. Vi serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.


Höst och Jul på Wallmans 2017

Ta med familj, vänner och kollegor på en riktigt bra uppladdning inför julen. På Wallmans tas ni med på en magisk resa med garanterad julstämning.

Utöver Wallmans omtalade "gottebord" bjuds ni på alla ingredienser som hör julen till,  glögg, mycket god mat från julbordet, must och annan dryck men framförallt musik och show som får stämningen att stiga högt i skyn och dansnerven att triggas igång!

Till julen på Wallmans är alla välkomna och tillsammans skapas minnen att bära med sig och dela!

Julperioden pågår mellan den 22 november till den 20 december.

Från 795 kr

Wallmans, Stockholm, jul

Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.

Jag behöver mer information>>

Köp biljett Wallmans Stockholm · Från 495kr