Wallmans Stockholm

Hos oss finner du alltid La Dolce Vita!

Hos oss finner du alltid La Dolce Vita!

Wallmans Stockholm• 14 Dec, 2017 - 16 Jun, 2018

Wallmans Stockholm

Hösten på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

På Wallmans lägger de alltid kärlek på maten och bjuder in till en kulinarisk resa i gastronomins värld där de inspireras av mat och dryck från hela Piemonte distriktet i norra Italien. Här finns en lyxig uppsjö av mat och dryck som passar de allra finaste smaklökar. De blandar rätter och serverar dem med share-dining i en smakrik spännande meny kombinerad av deras duktiga kockar som tar tillvara säsongens råvaror. De serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

Nu kan du även boka in vårens besök på Wallmans!


Höst och Jul på Wallmans 2017

Det är något speciellt med julen på Wallmans – en kväll att minnas.

Välkommen in till en gnistrande värld där ni blir serverade en trerätters gourmémeny med touch av julens smaker. Låt dig imponeras av deras omtalade och dignande julgottebord. Självklart är det Wallmans egna stjärnor som tar hand om er till bords och bjuder på mäktiga toner i publiksuccén till show som också pågår under hela kvällen. Det blir en kväll ni sent glömmer!

Julperioden pågår mellan den 22 november till den 20 december.

Från 795 kr

Wallmans, Stockholm, jul

Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.

Jag behöver mer information>>

Köp biljett Wallmans Stockholm · Från 495kr