Gör något roligt tillsammans till jul.

Glöm traditionellt julbord - gör något utöver det vanliga!

   Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower inklusive julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2018. Här bjuds det på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck. Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!

Boka någon av de fantastiska shower med julmeny vi tillhandahåller 2018 genom att klicka här!


Julbord 2018 i Stockholm

Peter Jöback - Med hjärtat som insats Show och meny fr 1155 kr
Om showen: Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?
Julperioden: 21 november - 21 december
Wallmans - Stockholm Show och meny fr 495 kr
Om showen: Det är något särskilt med julen på Wallmans. I stället för ett traditionellt julbord får ni avnjuta en fantastiskt lyxig flerrätters meny med jultouch. Den avrundas med ett spektakulärt dessertbord i mysig julmarknadsatmosfär. Måltiden ackompanjeras av en gnistrande julshow och en kväll fylld av det där lilla extra utlovas. På Wallmans råder en genuin julkänsla.
Julperioden: 20 november - 31 december
Eric Gadd - OMG Show och meny fr 1140 kr
Om showen: Den 13 september är det urpremiär för OMG på Hamburger Börs i Stockholm, en glorifierad konsertupplevelse där Gadd ackompanjeras av Sveriges musikerelit. Eric kommer att bjuda på låtar från hela sin gedigna repertoar. En helkväll, inkluderat en Dinnerclubmeny signerad artisten själv samt en 90 minuters soulshow med ös från början till slut.
Julperioden: 1 november - 15 december
Golden Hits Show och meny fr 495 kr
Om showen: Med Bad Santa på Golden Hits i Stockholm kan allt hända…Utan att vara blygsamma, kan vi säga att vi bjuder på en riktig julfest där gästerna har roligt på riktigt! Det blir show, karaoke, nattklubb, julinspirerad meny och en galen feststämning! Vi pyntar och dekorerar hejdlöst på Golden Hits vis, allt för att du ska få den rätta julkänslan och sen ser vi till att du och dina nära & kära får en kväll ni sent ska glömma...
Julperioden: 21 november - 21 december

Julbord 2018 i Göteborg

The Concept Show och meny fr. 850 kr
Om showen
För er som vill att er julfest ska bli något utöver det vanliga och har tröttnat på traditionellt julbord Göteborg. På The Concept serveras en fast meny med varierande rätter med stora som små stilfulla serveringar. Ambitionen när du kommer till The Concept är att överraska och utmana. Det tar sig i uttryck genom såväl maten som show och inredning. En helkväll som efter middagen fortsätter med nattklubb, drinkar och gemenskap. Här finns alla ingredienser för att ni ska kunna skapa en julfest med extra guldkant.
Välkomna in i värmen!
Julperioden: 21 november - 20 december
Alcazar - 20 years of disco - mission completed Show och meny fr 1245 kr
Om showen: I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans. Nu har ni möjligheten att fira er julfest tillsammans med Alcazar, för alla disco och danssugna! Det serveras inget traditionellt julbord utan det går att välja på en 2-eller 3-rättersmeny.
Julperioden: 11 november - 15 december
Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo Show och meny fr 995 kr
Om showen: Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”.
Julperioden: 1 november - 15 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsbokning

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>