Tillbaka till nyhetsarkivet

Rock of Ages China Teatern

Rock of Ages – Världens största och mest bejublade hårdrocksmusikal kommer till Stockholm och China Teatern i februari 2013. Musikalen hade världspremiär 2009 på Broadway men allt började egentligen redan 2005 på underground rockklubben King King i Los Angeles. Just nu har musikalen stora framgångar på West End i London men nästa år kommer den alltså till Sverige!

I Rock of Ages är 1980-talets stora rockhits representerade, pudelrock och klassiska dängor bränns av en efter en. Grupper som bl.a Guns ´n Roses, Twisted Sister, Journey, Whitesnake, Joan Jett & The Blackhearts, Bon Jovi, svenska Europe och Def Leppard bidrar med tongångarna. Världshits som bl.a Paradise City, Don´t stop believing, Here I go again, I wanna rock och The final countdown ingår i musikalmanuskriptet.

Biljetterna till denna grymma rockmusikal släpps den 26 november här på Showtic.

Rock of Ages är dessutom högaktuell på biosalongerna efter att musikalen hade premiär i somras, där inga mindre än Tom Cruise, svenska Malin Åkerman och Julianne Hough medverkar.

Vårens musikalhöjdpunkt kommer att rocka!

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.