Tillbaka till nyhetsarkivet

Rock of Ages Göteborg våren 2014

Efter succén på China Teatern under våren fortsätter musikalen i höst i Stockholm och därefter flyttar de till Rondo i Göteborg.

Rock of Ages Göteborg, premiär den 23 januari 2014. Biljetterna släpps till allmänheten den 1 oktober. Nu har du möjlighet att knipa de bästa platserna, anmäl dig i formuläret nedan och du får erbjudande att boka biljetter innan de släpps till allmänheten.

Rock of Ages är en varm, vild och vrålkul megamusikal, sprängfylld med vässade världshits och perfekta powerballader som Don’t Stop Believin’, We Built This City, The Final Countdown, Wanted Dead or Alive, Here I Go Again, Can’t Fight this Feeling and I Want To Know What Love Is.

Humor, axelvaddar, pudelfrisyrer och 80-talsrock i världsklass. Det är ingredienserna i megamusikalen Rock of Ages, med humorstjärnorna Per Andersson och Peter Magnusson, musikaliska superstars som Joacim Cans från Hammerfall, Kee Marcello från Europe på scen. Snyggt uppbackade av karismatiska sångerskan Gladys del Pilar samt skådespelare och musikalstjärnor i toppklass.

Presenteras av 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion

Biljetterna till Rock of Ages på Rondo i Göteborg släpps tisdagen den 1 oktober.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.