Tillbaka till nyhetsarkivet

Cirkus Maximum 30 års jubileum

Cirkus Maximum firar 30 år – detta ska såklart firas! På nyårsafton visar SVT föreställningen Celebration kl. 20:00 och dessutom kan ni följa Cirkusen den 3 januari då det blir en jubileumskavalkad. Detta kan ingen missa! Biljetterna till 2014 års turné släpps i slutet av februari.

Cirkus Maximum är ett helsvenskt företag som har turnerat i hela Sverige i över 30 år. Varje år presenteras ett förstklassigt internationellt cirkusprogram på toppen av det möjliga.

Produktionen 2014 ”Starlight on Circus” bjuder på ett massuppbåd av prisbelönta artister och vackra djur. Ni kommer bland annat få se lindansaren Zhang Fan vinnare av Guldclownen på cirkusfestivalen i Monte Carlo. Ett häpnadsväckande klädbytarnummer av Duo Monastyrski. Direkt ifrån Kuba kommer fyra karismatiska grabbar som utför tredubbla saltomortaler på sin ryska stång. Juan Gutierrez med sina färgsprakande papegojor som också flyger kors och tvärs i tältet. Engelsmannen Patric Harrisson i sitt heltokiga hundnummer Hot Dogs, vår egen dressör Anton Frank med vackra Frieserhingstar samt exotiska djur. Språngbrädesakrobaterna Alexander Troupe och våra charmerande clowner Duo Bobylev på nya upptåg kommer ni också att stifta bekantskap med.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.