Tillbaka till nyhetsarkivet

Recensioner Alcazar Rondo

Strålande recensioner Alcazar Rondo efter gårdagens premiär!

Premiären för Alcazar med Tess Merkel, Lina Hedlund och Andreas Lundstedt under torsdagskvällen blev helt enligt förväntningarna, en otroligt glittrig tillställning! Det var fullt ös så fort trion hade anlänt på scen, vilken entré de gör!

Hela Rondo förvandlas till ett disco där paljetter, discokulor och discodans maximeras till dicsohits a la Alcazar. Det märks att trion har legat i hårdträning inför showen, för att klara 100 minuters discodans med en helt klart utmanande koreografi utan paus och dessutom sjungandes med helt klar ton, det kräver väldigt god fysik. Det är imponerande hur välsynkroniserade de är i sina rörelser och även rösterna. Till sin hjälp har de den otroligt begåvade körsångerskan Anna-Lena Björklund, ett fantastiskt niomanna-band och fem dansare.

Alcazar lyckas verkligen med sitt uppdrag att försvara discon och väcka liv i alla som älskar disco och dessutom fick de under premiärkvällen även de som inte trodde att disco var deras grej att lära sig discons ABC och nynna med i refrängerna. De kommer under hela våren att fortsätta få fler att älska disco. Showen lever upp till sitt namn – Disco Defenders.

Lovorden har haglat över showen och alla är överens om att Alcazar lyckats! De har gjort krogshow arenan Rondo till något helt nytt! GöteborgsPosten gav showen 4 Fyrar och recensionen var lika fin den.

”Bara att kapitulera inför Alcazar” /GP

”FenomenAlcazar”/GT

”Bombastisk discoshow. Med scenografi och koreografi som saknar motstycke på svensk scen”/BT

”Föreställning i hundraåttio generös scenografi , snygg koreografi ”/AB

Ladda upp med Alcazar inför Disco Defenders på Rondo med att lyssna på Alcazars discohits nedan!

(Spotifykonto behövs för att kunna ta del av spellistan!)

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.