Premiäryra

Premiärerna har avlöst varandra de senaste veckorna och hyllningarna verkar inte ha några gränser! Press och publik är rörande överens om att hösten 2017 bjuder på ett enastående nöjesutbud. Allt från familjeteater, till rockiga och poppiga shower och komiska föreställningar som får skratten att eka långt efter sista repliken tonat ut. Vad är du sugen på i höst?

Tomas Ledin - Skarp läge - Cirkus Ledin hyllas av press och publik

Nu är det även klart att Ledin kommer till Rondo i Göteborg i januari 2018.
En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.
After Dark - This is it - Oscarsteatern After Dark mottas med stående ovationer även i Stockholm

När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark.
”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Danny Saucedo - NU - Hamburger Börs Så här har du aldrig sett Danny tidigare!

Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord är det med glädje vi kan meddela att Danny fortsätter sin publik- och kritikerhyllade show NU på Hamburger Börs hösten 2017.
The Book of Mormon - China Teatern Skratten fortsätter att eka kring China Teatern

I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.
I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Golden Hits 25 år Partyt har inga gränser när Golden firar 25 år

Det ska firas att Golden fyller år - det kommer bli ett riktigt baluns! Discoklassiker blandas med pophits från Maggio, Uggla och Petra Marklund och bryts av med legender som Michael Jackson, Kool & The Gang, AC/DC och mycket mer!
I september är det premiär på Rockshowen en trappa upp på Golden Hits, denna hyllade show blir ett kärt återseende. Här hyllas rockhjältar från hela världen!
Wallmans Stockholm Wallmas discohyllning är fenomenal

Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Peter Pan - Intiman Hela familjen är lyriska efter besöket i Peter Pans magiska värld

Efter tidigare succéer med bland annat Pippi Långstrump, Madicken, Babblarna och Saltkråkan är vi nu stolta att kunna presentera ännu ett magiskt och spännande familjeäventyr – PETER PAN.
Följ med till det förtrollade landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid! Här kommer ni få träffa Peter Pan och de ”borttappade” pojkarna, Kapten Krok och hans sjörövare och så klart Tingeling.
Den stora ensemblen på scen bjuder er på magi, spänning och sång.
Minns du mig? - Lisebergsteatern Premiär den 22 september på Lisebergsteaten i Göteborg

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.
På scen får ni se humorproffsen Thomas Petersson, Annika Andersson, Robin Stegmar och Joanna Ericsson.

Oscarsrevyn - Lorensbergsteatern Premiär den 21 september på Lorensbergsteatern i Göteborg

Kllinggänget möter Hipp-Hipp-gänget. Robert Gustafsson delar scen med Anders Jansson. Premiär den 21 september.
Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin, Kim Sulocki stor ensemble och orkester.
Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.