Premiäryra

När sommaren har passerat och hösten står för dörren - då är det äntligen dags för teatrar och showarenor att öppna upp igen. Det är strålande premiärtider som innebär att röda mattor rullas ut, mingelskratten avlöser varandra, salongerna fylls med förväntningar och scenerna intas av glamourösa och välrepeterade skådespelare och artister.

Tomas Ledin - Skarp läge - Cirkus Premiär den 15 september på Cirkus i Stockholm

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.
After Dark - This is it - Oscarsteatern Nypremiär den 14 september på Oscarsteatern i Stockholm

När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark.
”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Danny Saucedo - NU - Hamburger Börs Nypremiär den 14 september på Hamburger Börs i Stockholm

Publiken och pressen har jublat ikapp, biljetterna har rusat iväg och succén är ett faktum. Efter ett makalöst publiktryck följt av idel lovord är det med glädje vi kan meddela att Danny fortsätter sin publik- och kritikerhyllade show NU på Hamburger Börs hösten 2017.
The Book of Mormon - China Teatern Nypremiär den 14 september på China Teatern i Stockholm

I huvudrollerna ser vi Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost.
I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

Golden Hits 25 år Premiär den 23 augusti på Golden Hits i Stockholm

Först ut på Golden Hits är 25 års festen. Det ska firas att Golden fyller år - det kommer bli ett riktigt baluns! Discoklassiker blandas med pophits från Maggio, Uggla och Petra Marklund och bryts av med legender som Michael Jackson, Kool & The Gang, AC/DC och mycket mer!
I september är det premiär på Rockshowen en trappa upp på Golden Hits, denna hyllade show blir ett kärt återseende. Här hyllas rockhjältar från hela världen!
Wallmans Stockholm Premiär den 24 augusti på Wallmans i Stockholm

Hösten på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Peter Pan - Intiman Premiär den 16 september på Intiman i Stockholm

Efter tidigare succéer med bland annat Pippi Långstrump, Madicken, Babblarna och Saltkråkan är vi nu stolta att kunna presentera ännu ett magiskt och spännande familjeäventyr – PETER PAN.
Följ med till det förtrollade landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid! Här kommer ni få träffa Peter Pan och de ”borttappade” pojkarna, Kapten Krok och hans sjörövare och så klart Tingeling.
Den stora ensemblen på scen bjuder er på magi, spänning och sång.
Minns du mig? - Lisebergsteatern Premiär den 22 september på Lisebergsteaten i Göteborg

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.
På scen får ni se humorproffsen Thomas Petersson, Annika Andersson, Robin Stegmar och Joanna Ericsson.

Oscarsrevyn - Lorensbergsteatern Premiär den 21 september på Lorensbergsteatern i Göteborg

Kllinggänget möter Hipp-Hipp-gänget. Robert Gustafsson delar scen med Anders Jansson. Premiär den 21 september.
Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Anders Jansson, Rachel Mohlin, Kim Sulocki stor ensemble och orkester.
Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.