SKRATTA I SOLENS SKEN

Sommarteatrarna har öppnat sina grindar och de första skratten har börjat ljuda över både öst och västkusten av vårt land. Har ni ännu inte upplevt en teaterupplevelse i det fria tycker vi att det är hög tid att slå till nu i sommar och skratta tillsammans med tusentals andra under bar himmel. I årets sommarstad Kalmar bjuds ni på DubbelTrubbel och på Vallarna i Falkenberg har Pilsner och Penseldrag tagit plats på scen. Välkomna!

Pilsner & Penseldrag - Vallarna Premiärkvällen bjöd på värme, molnfri himmel, en lyrisk publik och stående ovationer!
Söndagen den 1 juli gick startskottet för den nya skrattfesten på Vallarna, Pilsner & Penseldrag -Gänget i 57:an reser västerut! Det var en fantastisk sommarkväll där solen lyste över teaterpubliken och Ätran. Det bjöds verkligen på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när detta skrattsäkra gäng satte startskottet för premiären.

Välkommen på en galen skrattfest på Hallands vackra utomhusteater i Falkenberg!

Spelas hela sommaren 1 juli - 12 augusti.

DubbelTrubbel - Krusenstiernska Sommarkaos och skrattfest
I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Eller...?

Välkomna till denna skrattfest!

Spelas under sommaren 28 juni - 28 juli.

SOMMARQUIZ!

Vi vill även flagga för att vi i tio veckor framöver kommer köra quiztävlingar på Showtics Facebook där du ges chans att vinna biljetter till våra shower, teatrar och föreställningar som spelas under sommaren och hösten.

Vill du inte missa detta gör du bäst i att gilla oss på FB!
För att komma till vår Facebooksida klicka här.

Facebooktävling - Sommarquiz Luta dig tillbaka i hängmattan med Showtics sommarquiz

I korthet går tävlingen ut på att svara på fyra frågor som är klurigt knutna till respektive föreställning som quizet har som tema. Den som har flest rätt samt svarat rätt på kortast tid vinner.

Vinnaren/vinnarna kommer att presenteras med fullständigt namn varje vecka på vår Facebooksida och även bli kontaktad av oss personligen.

Tävlingarna är tidsbegränsade och svar som inkommer efter sluttid kommer ej godkännas som deltagare i tävlingen. Följ oss på Facebook för att inte missa när din favoritföreställning kör igång sitt quiz. Du får såklart delta i varje veckas quiz om du vill! Första quizet startar redan denna vecka - håll utkik.

Lycka till!

Så som i Himmelen En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern i Stockholm! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Välkomna till höstens stora musikalupplevelse!

Spelas under hösten 13 september - 12 december

The Sound of Music The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg.

Varmt välkomna till oss på Intiman!

Spelas under hösten 21 september - 11 november

Peter Jöback - Med hjärtat som insats Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, Paris, New York, London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg.

Varmt välkomna till Cirkus i höst!

Spelas under hösten 20 september - 15 december

GES Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken. Förra sommaren fick vi vara med om sex magiska kvällar i Borgholms slottsruin och sen var det över. Slut. Ridå. Tystnad.

Vi ses i sommar!

Spelas under hösten 11 juli - 22 augusti

Alcazar - 20 years of disco - mission completed I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Nu meddelar Alcazar att 2018 blir deras sista år tillsammans. Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista turné tillsammans kommer bli något utöver det vanliga.

Vi ses på dansgolvet!

Spelas under hösten 22 november - 15 december

Eric Gadd - OMG Sveriges okrönte soulkung, Eric Gadd bjuder in till en storslagen fest. Det blir Dinner Club och soulparty tillsammans med ett tungt niomannaband i Erics första egna scenshow OMG på Hamburger Börs. En 90 minuters soulshow med ös från början till slut inkluderat en meny signerad artisten själv utlovas.

Det blir en Gadd med ett helt nytt sting!

Spelas under hösten 13 september - 15 december

Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”.

I höst blir det festligt, folkligt och fuldans, så klart!

Spelas under hösten 27 september - 15 december

Musikalen Ghost Den Oscarsvinnande kärlekshistorien i 90-talsfilmen GHOST kan i höst upplevas live på China Teatern i Stockholm. Med låten ”Unchained melody”, från filmens ikoniska drej-scen, som grund har Dave Stewart från popgruppen Eurythmics tillsammans med hitskaparen Glen Ballard komponerat låtar som vackert bär fram storyns dramatik, humor, häpnadsväckande illusioner och kärlek.

Välkommen till China Teatern i höst!

Spelas under hösten 14 september - 16 december

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ SVERIGETURNÉ

Höstens upplevelser som rullar ut i landet och söker sig närmare dig.

Alcazar - 20 years of disco - mission completed I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Nu meddelar Alcazar att 2018 blir deras sista år tillsammans. Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista turné tillsammans kommer bli något utöver det vanliga.

Vi ses på dansgolvet!

Sverigeturné i höst 5 oktober - 11 november

Pilsner & Penseldrag Sverigeturné Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, pilsner och penseldrag (jodå) samt en hel del sång när detta skrattsäkra gäng tar plats på scenen.

Välkommen på en galen skrattfest!

Sverigeturné 14 september - 15 december

Tomas Ledin - Skarpt Läge - Sverigeturné Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Under hösten gick showen på Cirkus i Stockholm och i vår fortsätter den kritikerrosade föreställningen på Rondo i Göteborg. Nu kan vi meddela att Ledin tar sin hyllade show på vägarna i höst. Turnén når tio städer med premiär i Karlstad den 28 september.

Välkommen på en riktigt käftsmäll till show!

Sverigeturné 28 september - 2 december