Garanterad glädje i sommar!

Fira sommaren med underhållning - skratt, musik och gemenskap. Minnen att dela med nära och kära när de är som bäst - självklart på en utomhusteater/arena!

För alla nattugglor och danssugna - välkomna till Golden Hits sommarklubb! Här har alla roligt på riktigt!

Golden Hits - Sommarklubb Garanterad patystämning på Stockholms roligaste nattklubb
Med sina tre våningar med olika typer av musik finns det något för alla smaker. Mitt på Kungsgatan i Stockholm hittar du detta partyhus vars sommarklubb är ett givet inslag hos alla som tycker om att ha kul och dansa hela natten! Självklart är Goldens välbesökta karaoke öppen varje kväll. Nu kan du dessutom skippa kön, köp entrébiljett redan nu och glid in snabbt och smidigt!

Sommarklubben på Golden Hits öppnar 30 juni och har öppet fredagar och lördagar fram till den 19 augusti. Varmt välkomna!
Soldat Fabian Bom - Vallarnas friluftsteater & turné Sveriges vackraste utomhusteater bjuder in till skrattfest

Den perfekta sommardagen innehåller buskis på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. En upplevelse för hela familjen. I år spelas klassiska Soldat Fabian Bom som är en av Poppes mest älskade karaktärer. På scen står Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Mia Poppe, Mikael Risebeck mf.

Spelas på Vallarna i Falkenberg 2 juli - 13 augusti.
Spelas på Sverigeturné (från Lund - Luleå) 6 oktober - 9 december
Jill Johnson - Sommarturné Sommarkvällar utomhus med Jill och bandet

Jill Johnson firar 10 år tillsammans med bandet - det frias med sommarturné i Sverige. Under augusti besöker Jill och bandet 10 orter, med start på Dalhalla i Rättvik den 2 augusti. Det blir en hyllningskonsert till deras år tillsammans med musik och glädje i fokus.

Välkommen till en musikfest i en stad nära dig!

Sverigeturné spelas den 2 augusti - 26 augusti.