Garanterad glädje i sommar!

Fira sommaren med underhållning - skratt, musik och gemenskap. Minnen att dela med nära och kära när de är som bäst - självklart på en utomhusteater/arena!

För alla nattugglor och danssugna - välkomna till Golden Hits sommarklubb! Här har alla roligt på riktigt!

Facebooktävling - Sommarquiz startar den 4 juli Luta dig tillbaka i hängmattan med Showtics sommarquiz

I korthet går tävlingen ut på att svara på fyra frågor som är klurigt knutna till respektive föreställning som quizet har som tema. Den som har flest rätt samt svarat rätt på kortast tid vinner.

Vinnaren/vinnarna kommer att presenteras med fullständigt namn varje vecka på vår Facebooksida och även bli kontaktad av oss personligen.

Tävlingarna är tidsbegränsad och svar som inkommer efter sluttid kommer ej godkännas som deltagare i tävlingen. Följ oss på Facebook för att inte missa när din favoritföreställning kör igång sitt quiz. Du får såklart delta i varje veckas quiz om du vill! Du kan endast ha ett bidrag per vecka. Quizen startar den 4 juli.

De föreställningarna som man under sommaren kan vinna biljetter till är följande: Danny Saucedo - Hamburger Börs, Peter Pan - Intiman, Minns du mig? - Lisebergsteatern, Soldat Fabian Bom - Vallarna/turné, The Book of Mormon - China Teatern och Tomas Ledin - Cirkus. De olika produktionerna har olika många vinnare och olika många vinster.
Jill Johnson - Sommarturné Sommarkvällar utomhus med Jill och bandet

Jill Johnson firar 10 år tillsammans med bandet - det frias med sommarturné i Sverige. Under augusti besöker Jill och bandet 10 orter, med start på Dalhalla i Rättvik den 2 augusti. Det blir en hyllningskonsert till deras år tillsammans med musik och glädje i fokus.

Välkommen till en musikfest i en stad nära dig!

Sverigeturné spelas den 2 augusti - 26 augusti.
Golden Hits - Sommarklubb Garanterad patystämning på Stockholms roligaste nattklubb
Med sina tre våningar med olika typer av musik finns det något för alla smaker. Mitt på Kungsgatan i Stockholm hittar du detta partyhus vars sommarklubb är ett givet inslag hos alla som tycker om att ha kul och dansa hela natten! Självklart är Goldens välbesökta karaoke öppen varje kväll. Nu kan du dessutom skippa kön, köp entrébiljett redan nu och glid in snabbt och smidigt!

Sommarklubben på Golden Hits öppnar 30 juni och har öppet fredagar och lördagar fram till den 19 augusti. Varmt välkomna!