Tävling #Revyn

Var bor Sveriges bästa vitsare?

Det vill Annika Andersson, som har en av huvudrollerna i Revyn ta reda på.

Läs mer om föreställningen #Revyn – Humor. Hits. Hysteri. och kanske lite dans.. >>

Handlar det om norrmän, Bellman, blondiner – eller finns det moderna varianter?

Inför den nya humorshowen på Lisebergsteatern, #Revyn, inbjuds hela svenska folket att maila in sina bästa vitsar. Dagens bästa vits blir automatiskt antagen till den nya showen. När säsongen är slut samlas vitsarna i en humorbok.
Den 31 januari är det premiär för #Revyn på Lisebergsteatern, där det finns en lång tradition av revyer. Sten-Åke Cederhök, Gösta Bernhard och Hagge Geigert hör till revyrävar som blivit ett med Liseberg och teatern. Sten-Åke Cederhök debuterade på nöjesfältets scen redan 1958. På Liseberg gjorde även Galenskaparna revydebut, i föreställningen Kovändningar och påhopp 1979.

 

TÄVLA HÄR!

Skicka in ditt bidrag här så är du med och tävlar om att få din historia med i föreställningen samt publicerad i vår humorbok. Av alla bidrag som kommer in så kommer 5 historier med varje kväll och av dem dras 1 vinnare. Tävlingen pågår under hela spelperioden t.o.m. 26 april. När sista föreställningen är spelad drar vi en slutlig vinnare som koras till SVERIGES BÄSTA VITSARE och som vinner en härlig nöjesweekend i Stockholm eller Göteborg (inkl showbiljett och hotellrum). Juryn består av Revyns ensemble och deras beslut kan inte överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Min bästa historia:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt mobilnummer (obligatoriskt)

Ange det datum du ska gå på #Revyn, så kanske ditt bidrag framförs på scen!

Datum du ska besöka revyn

Jag vill få erbjudanden om förhandsvisningar, heta tips om teater, musikaler och shower i mobilen från Showtics mobiltjänst JustNu och via e-mail - helt kostnadsfritt.

Kommentarer

kommentarer