Cirkus Djurgårdsslätten 43-45, Stockholm

Cirkus

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser, oavsett om du kommer hit för en konsert, en middag eller bara en kopp kaffe. Vår restaurang är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Hos oss ska du kunna känna dig som en del av vår gemenskap eller kunna vara i fred - ta med din förlängda familj eller komma själv. Hit kan du komma om du vill fly från verkligheten, uppleva något extra eller om du bara vill vara dig själv en stund.

Frågor inför ditt besök

VAR PARKERAR JAG MIN BIL?

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med c:a 30 platser, det finns även ett parkeringsgarage med c:a 100 parkeringsplatser under hotell Hasselbacken intill. Under vinterhalvåret kan man också parkera på Gröna Lunds stora parkering, precis intill vattnet.

HAR NI HÖRSELFÖRSTÄRKNING?

Både Cirkus och Lilla Cirkus har hörselförstärkning. Mottagare för denna kvitteras ut i garderoben innan föreställning.

HAR NI RULLSTOLSPLATSER?

Både Cirkus och Lilla Cirkus har specifika rullstolsplatser. Rullstolsbiljett inkluderar en fri ledsagare. Rullstolsplats bokas via Cirkus Biljettkassa.

FINNS DET HANDIKAPPTOALETTER?

Det finns handikapptoaletter både i anslutning till Cirkus och Lilla Cirkus.

JAG TROR JAG TAPPAT NÅGOT PÅ EVENEMANGET IGÅR! VAD GÖR JAG?

Om du har mist något under en konsert eller ett event mailar du till info@cirkus.se och beskriver vad du tappat, vad det är, var du tror att du befann dig, vilken plats du hade och vilket evenemang det gäller. Städpersonalen städar dagen efter och samlar ihop allt de hittar sen tar foajépersonalen hand om de upphittade sakerna nästa gång de jobbar. Man kan prova ringa efter 17.00 de dagar vi har evenemang i huset på 08-587 987 15.