HUMORHÖST PÅ LISEBERG

Till dig som gillar underhållning och att ha roligt kan vi under hösten erbjuda flera roliga upplevelser på Göteborgs klassiska nöjesmark. Både Lisebergsteatern och Rondo har finfina föreställningar på gång framöver.


LISEBERGSTEATERN

Först ut på Lisebergsteatern är buskis-succén Pilsner och Penseldrag från Vallarna - med bl.a. Claes Månsson, Jojje Jönsson och Siw Carlsson.

Sedan tar den hyllade farsen DubbelTrubbel över scenen i vilken Thomas Petersson och Birgitta Rydberg m.fl. håller ställningarna.

Nu har vi dessutom lyckats ordna den unika möjligheten att låta er gå
2 personer för priset av 1 till båda föreställningarna!
Så boka in höstens skrattkväll eller kanske till och med skrattkvällar, redan idag!

Erbjudandet gäller utvalda dagar på Lisebergsteatern,
t.o.m. den 16 september.

DubbelTrubbel 2 för 1 på föreställningen DubbelTrubbel
Välkommen till den hyllade skrattfarsen DubbelTrubbel på Lisebergsteatern i höst. En underhållande och fartfylld 70-tals fars med massor av kärlekstrubbel. Gifta, vänner, älskare och älskarinnor samsas alla under ett och samma tak, lyckligt ovetandes om varandras roller. Behöver du fylla på skrattkontot? – Boka biljetter nu!

På scen Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Pär Nymark, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell.
Regi: Pär Nymark

Erbjudandet gäller endast nybokningar, är begränsat och gäller till och med 16 september, max 10 biljetter per kund.

Pilsner & Penseldrag 2 för 1 på föreställningen Pilsner & Penseldrag på Lisebergsteatern
Skrattfest med Sveriges buskiselit. Välkommen till Pilsner & Penseldrags GÄSTSPEL i Göteborg Om man tar en galen streber tillika en förvirrad tant och sen adderar på två kärlekstörstande ungkarlar, så säger vi varmt välkomna till 57:ans innergård. Ni kommer bjudas på kärlek, gapskratt, Pilsner och Penseldrag (jodå) samt en hel del sång när detta skrattsäkra gäng tar plats på scenen.

Regi: Ulf Dohlsten.
Manus: Gideon Wahlberg.
Bearbetning: Lars Classon och Jojje Jönsson

Erbjudandet gäller endast nybokningar, är begränsat och gäller till och med 16 september, max 10 biljetter per kund.

RONDO

På Rondo kan du hänga med några av Robert Gustafssons populäraste karaktärer och svänga dina lurviga i en fuldans till tonerna av kult-dansbandet ROLANDZ .

Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo
En av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material.