Dara Ó Briain - Voice of reason

Vassa kommentarer, intelligent humor och hans eget underfundiga sätt att titta på samhället omkring oss har gjort Dara Ó Briain till en av världens mest populära komiker

Vassa kommentarer, intelligent humor och hans eget underfundiga sätt att titta på samhället.

Föreställningen är avslutad.

Dara Ó Briain – ”Voice of Reason”

Nu kommer han äntligen tillbaka till Sverige. Irländske komikern och programledaren Dara Ó Briain har kallats både britterna mest älskade irländare och Irlands störta export efter Guinness. Sist han var i Sverige för tre år sedan uppträdde han för utsålda hus i Stockholm och Göteborg.

Dara Ó Briain: “I look like one of Tony Soprano’s henchmen, on a bad day”

Den här gången har han inkluderat även Malmö i spelplanen när han nästa vår kommer tillbaka till Sverige med sin nya show ”Voice of Reason”. Den 12 maj uppträder Dara Ó Briain på Konserhuset i Göteborg, den 16 maj på China Teatern i Stockholm och den 18 maj på Slagthuset i Malmö. Biljetterna släpps den 15 augusti.

Dara Ó Briain älskas av publik och kritiker för sina klockrena iakttagelser av det absurda i vardagen och sin naturliga, rättframma stil som träffar mitt i prick. Han levererar kvicka och vågade anekdoter och han älskar att munhuggas med sin publik. Sedan genombrottet i början av 2000-talet har den prisbelönte komikern uppträtt för utsålda hus både på Irland, i Storbritannien och runt om i världen från Shanghai till Stavanger.

Dara inledde sin TV-karriär redan på 90-talet som barnprogramledare och har också varit programledare för ett otal brittiska underhållningsprogram på BBC – bland annat den brittiska versionen av ”The Apprentice” i fem år, men där slutar alla likheter med Donald Trump.

Det är inte bara Daras underfundiga humor som gjort att han är flitigt anlitad av en av världens största TV-kanaler. Han är också programledare för dokumentärer och har haft sin egen vetenskaps¬serie på BBC One. Dara Ó Briains entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär som sändes på BBC One för tre år sedan där han intervjuade Stephen Hawking. Vad många inte känner till är att Ó Briain innan han begav sin in på stand up-banan tog examen i både matematik och teoretisk fysik vid universitet i Dublin.

Här kan du se Dara Ó Briains intervju med Stephen Hawking
https://www.youtube.com/watch?v=Bf9WfTot5aU&feature=youtu.be


 

Pressröster:
“His set is a masterclass in intelligent, no–frills stand–up”
THE GUARDIAN

“If you want a comic who can hold an audience in the palm of his hand for two hours, here’s your man”
THE TIMES

“Devilishly sharp”
METRO

“These are classy routines, that assume the audience’s intelligence and condescend to no one”
THE GUARDIAN

Köp biljett Dara Ó Briain - Voice of reason · Från 395kr