Di Leva tolkar David Bowie

CHANGES - En fascinerande show i tid och rum. En hyllning till Bowie av och med Thomas Di Leva. Sverigeturné våren 2019.

CHANGES - En fascinerande show i tid och rum. En hyllning till Bowie av och med Thomas Di Leva.

Föreställningen är avslutad.

Thomas Di Leva tolkar David Bowie

Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning “Changes” ut i landet. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.

Under våren intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog med publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu byggs showen om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Recensioner

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad”
”Tätt, säkert och ytterst professionellt”
”Fantastiskt bra”
- SVENSKA DAGBLADET

”Suverän”
”Låtvalet är utomordentligt”
- GEFLE DAGBLAD ++++

”Kusligt röstlik”
”Thomas Di Leva återskapar David Bowies sound så nära det bara går”
- DAGENS NYHETER

"Till Di Levas Bowie-show"
- SVT KULTUR ++++

"Visuellt läcker föreställning"
- AFTONBLADET

https://showtic.se/content/uploads/2017/10/dilevafb1200x628pxrec-1200x628.jpg

Ur föreställningen på Hamburger Börs

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.