Eric Gadd

Publik -och kritikerhyllade succéshowen med Eric Gadd! Ett måste att få uppleva! Gadd bjuder på en helkväll med Dinner Club och fest från början till slut.

Publik -och kritikerhyllade succéshowen med Eric Gadd! Ett måste att få uppleva!

Hamburger Börs • 18 Okt - 15 Dec
Aftonbladet:

Eric Gadd - Hamburger Börs OMG

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Eric Gadd framför under hösten sin nyskrivna och hyllade show OMG på Hamburger Börs i Stockholm. Såväl publik som press är imponerade av Gadd, showen och musiken.

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live närmare 4 000 gånger. Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som spelade på Restaurang Strandvägen 1, fem kvällar i veckan under en hel månad.

Visa mer Visa mindre

Recensioner

"Eric Gadd gör krogshow med både stil och hjärta"

- Aftonbladet

"Eric Gadd lyckas få till en fullträff i folklig soulmagi"

- Svenska Dagbladet

"Absolut ljuvlig"

- Dagens Nyheter

"Kaxig krogshow"

- Dagens Nyheter

"Praise Gadd! Gå och se! Det är en order"

- Orup


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström

Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström

Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström

Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström

Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström

Eric Gadd - OMG Foto: Nadja Sjöström


Kort om Eric Gadd

Eric Gadd - diskografi
1987 - Hello!
1989 - Hurra, du lever! Pang, du är död!
1991 - Do you Believe in Gadd? (Platina)
1993 - On Display (Platina)
1995 - Floating (Platina)
1997 - The Right Way (Trippel Platina)
1999 – Spirit (Platina)
2002 - Life Support (Guld)
2006 - Eric Gadd (Guld)
2008 - Stockholm står kvar men jag ligger
2010 - Rise Up!
2013 - Fiende Eller Vän

Köp biljett Eric Gadd · Från 495kr