GES - Stanna världen en stund

GES är tillbaka - laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!

GES är tillbaka - laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!

CIRKUS • 24 SEP - 1 NOV

GES - STANNA VÄRLDEN EN STUND

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de den 3 april 2020 kliver in på The Theatre i Göteborg.

Showen presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.


INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Publicerat 29 juni kl. 10:00

Många ska nu ha erhållit sin ersättningsbiljett till GES på Scandinavium och vi jobbar fortsatt febrilt med att skicka ut alla biljetter, men vill be om ursäkt om det tar lite längre tid än beräknat. Håll ut, biljetten/erna är på väg och ska ha landat i inkorgen i den mail som du använde när du bokade dina biljetter absolut senast den 31 augusti. Har du då ändå inte fått din biljett, så ber vi dig kontakta oss på ges@ges.se så hjälper vi dig. (Men glöm inte kolla din skräppost först!)

Publicerat 4 maj kl. 11.45

Varje gäst som köpt showpaket med meny till The Theatre har idag fått ny information via den mail som uppgavs vid bokningstillfället.
Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

---

Publicerat 3 april kl. 15.30

Varje enskild kund har idag fått ny information via den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Om du mot all förmodan inte mottagit något mail ifrån oss, kolla gärna i din skräppost/spamfilter så att det inte hamnat där. Om du inte hittar något i din skräppost/spamfilter vänligen hör av dig till ges@ges.se. Glöm inte att uppge ditt referensnummer när du kontaktar oss. Referensnumret hittar du på din bokningsbekräftelse. Senast den 30 juni kommer ni att ha fått era nya showbiljetter på den mail ni uppgav vid bokning. Mer information finns i mailet. Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Har du i samband med föreställningen bokat en hotellövernattning på Gothia Towers eller Upper House vänligen kontakta hotellbokningen för eventuella ändringar på mail: room@gothiatowers.com
__

Publicerat 17 mars kl. 11.30

Här följer information gällande GES på The Theatre 3 april – 9 maj, med publikkapacitet på 1700 personer. På grund av Coronaviruset har regeringen, efter Folkhälsomyndighetens förslag, beslutat att event och tillställningar med fler än 500 deltagare tillsvidare inte får genomföras. Vi måste därför tyvärr meddela att hela spelperioden av GES ”Stanna världen en stund” på The Theatre, Gothia Towers flyttas fram till mars 2021 på Scandinavium. Varje enskild kund har fått information om hur den berörs, via den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Om du mot all förmodan inte mottagit något mail ifrån oss, kolla gärna i din skräppost/spamfilter så det inte hamnat där. Om du inte hittar något i din skräppost/spamfilter vänligen hör av dig till ges@ges.se.

Du kan även läsa informationen här.

Köp biljett GES - Stanna världen en stund · Från 495kr