GES - Stanna världen en stund

GES är tillbaka - laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!

GES är tillbaka - laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!

Cirkus • 14 Jan - 28 Feb

GES - STANNA VÄRLDEN EN STUND

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, "Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Showen presenteras av 2Entertain och Krall Entertainment.


INFORMATION GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Publicerat 1 sep kl. 15:15

Många ska nu ha erhållit sin ersättningsbiljett till GES på Scandinavium och vi jobbar fortsatt febrilt med att skicka ut alla biljetter, men vill be om ursäkt om det tar lite längre tid än beräknat. Håll ut, biljetten/erna är på väg och ska ha landat i inkorgen i den mail som du använde när du bokade dina biljetter absolut senast den 30 september. Avsändare på mailet med dina nya biljetter är Ticketmaster. Har du då ändå inte fått din biljett, så ber vi dig kontakta oss på ges@ges.se så hjälper vi dig. (Men glöm inte kolla din skräppost först!)

 

Köp biljett GES - Stanna världen en stund · Från 495kr