Robert Gustafsson på Rondo

En av de främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

En av de främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo.

Rondo • 27 Sep - 15 Dec

Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo

En av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.

Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”.

Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Werion i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

Sju extra föreställningar är nu släppta - se datum nedan:
Lördag 3 november kl 15.00
Lördag 10 november kl 15.00
Lördag 17 november kl 15.00
Lördag 24 november kl 15.00
Lördag 1 december kl 15.00
Lördag 8 december kl 15.00
Lördag 15 december kl 15.00

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Förutom alla hyllade rollprestationer på scen, så har Robert också gjort minst lika många prisade roller inom filmen.  Han har bland annat hyllats för sin enastående rollprestation i ”Fyra nyanser av brunt”, som han fick en Guldbagge för 2004. Nu senast har han hyllats världen över för sin fantastiska rollprestation i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (filmen är den största svenska succén någonsin och har sålts till 52 länder). För rollen blev han även nominerad till Guldbagge för Bästa manliga huvudroll.

Showen kommer att spelas hela hösten på Rondo, med premiär den 27 september 2018.

Presenteras av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Köp biljett Robert Gustafsson på Rondo · Från 395kr