The Concept

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse belägen mitt i centrala Göteborg sedan 2018

En helt ny och annorlunda dinnerclub-upplevelse belägen mitt i centrala Göteborg sedan 2018

Kungsportshuset

Maten på The Concept

Här serveras maten enligt ”shared dining” där ingenting är tillrättalagt, men ändå alltid spot on.

Meny less normal

The Concepts meny består av smaker som lever i synd med varandra. Deras prisbelönte kock har satt samman en välkomponerad och spännande flerrättersmeny som kan skifta efter råvaror, känsla och säsong. Dom är också helt övertygade om att upplevelsen blir så mycket starkare när alla detaljer inte finns att tillgå på förhand. Därför finns det ingen fast meny på The Concept.

https://showtic.se/content/uploads/2019/02/matenpatheconcept-3000x2000.jpg
https://showtic.se/content/uploads/2017/05/theconcept20192-3000x2000.png

Embrace temptation

Smit in och tjuvkika på showen medan du avnjuter någon av våra fantastiska cocktails, en kall öl eller en god drink i baren. Vill du beställa dryckespaket till maten så går det utmärkt att göra det redan nu. The Concept har drycken om passar perfekt till den meny som kommer serveras under kvällen. För mer information kring dryckespaket, klicka på knappen nedan!


Dryckespaket till maten

Paring Perception

Ett perfekt val för alla vinkännare som vill ha ett det där extra goda vinet till middagen som är väl utvalt, direkt från källaren, av vår sommelier. Du kommer att få en smakupplevelse du sent kommer glömma, både av vin och mat på ett naturligt och nästan magiskt sätt. Det är en vin-vin situation.

Läs mer om menyn och dryck här

Köp biljett The Concept · Från 650kr