The Osmonds

Merrill och Jay från The Osmonds kommer för en unik spelning på anrika Hamburger Börs i Stockholm den 11 december. Detta vill du inte missa!

Merrill och Jay från The Osmonds kommer för en unik spelning på anrika Hamburger Börs i Stockholm.

Föreställningen är avslutad.

The Osmonds Hamburger Börs

The Osmonds; Bröderna Alan, Wayne, Merrill och Jay, spelade in sitt första album redan 1963 efter det tillkom Donny, Marie och Jimmy. Familjen har som band och individuellt släppt cirka 200 album.

I Sverige var de storstjärnor redan på 60-talet när de som barn turnerade i folkparkerna tillsammans med Lasse Lönndahl. De gjorde sin egen TV-showen i Sverige och spelade in ”Fem smutsiga fingrar” på skiva som toppade Svensktoppen.

På 70-talet var de tillbaka i Sverige som popartister och flickidoler. De hade flera topplaceringar på listorna i Sverige med b.la. ”Down by the Lazy River”, ”Goin´Home”, ”Crazy Horses” och ”YoYo”.

The Osmonds framgångsrika karriärer har resulterat i att de har sålt över 100 miljoner album världen över och har 59 guld- och platinaskivor.

2003 blev familjen Osmonds förärade en stjärna på the Hollywood Walk of Fame för sina insatser inom musiken

The Osmonds visste att variation var deras nyckel till en framgångsrik karriär,  de har täckt nästan alla musikgenrer som kan tänkas, bland annat Barbershop, Pop, Rock, Disco, Country, Gospel, Broadway, Swing och Jazz. Dessutom har de spelat in skivor på åtta olika språk utöver engelska.

Med varje inspelat album fortsatte Osmonds talang och förmåga att växa musikaliskt och de vet fortfarande hur man ska beröra hjärtan hos sina fans. Bröderna Alan och Wayne är nu pensionerade, men Merrill och Jay fortsätter att turnera tillsammans. De går in i sitt sjätte decennium som Osmonds och de tycker fortfarande det är underbart att träffa sina fans över hela världen. De har just släppt sitt album "Vintage"

Nu är de tillbaka i Sverige för en unik konsert den 11 december där de varvar sina största hits med Christmas Carols.

Osmonds.com  merrillosmond.com

Visa mer Visa mindre

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

The Osmonds

The Osmonds

The Osmonds