Through The Ages

En galaföreställning av balettskolan The International Ballet School och dess avancerade elever från de yrkesförberedande Associates-grupperna.

En galaföreställning av balettskolan The International Ballet School och dess avancerade elever.

INTIMAN• 5 Jun

Through The Ages

En galaföreställning av balettskolan The International Ballet School och dess avancerade elever från de yrkesförberedande Associates-grupperna.

Kvällen startar med skolans första premiär av "Peter och Vargen", en berättelse i balettformat för barn och vuxna, skriven och komponerad av Sergei Prokofiev (Peter and The Wolf).

För kvällens utförande står elever från de avancerade yrkesförberedande grupperna "Associates" och koreograf är Arsen Mehrabyan, tidigare premiärdansaren från Kungliga Baletten i Stockholm. "Peter och Vargen" lämpar sig väl för den yngre publiken, från 3-år och uppåt, och låter de äldre barnen/ungdomarna på scenen inspirera de yngre.

Efter "Peter och Vargen" bjuds publiken till en galaföreställning med delar ur den gamla klassiska baletten "Coppelia", med musik av Leo Delibes.

Under galakvällen bjuds publiken både på gästdansare från Kungliga Baletten och från Gina Tse, tidigare premiärdansare på Kungliga Baletten och grundare av The International Ballet School.

Galakvällen är en resa "Genom tiderna", från gammal till modern koreografi, utförd av generationer av dansare från unga till äldre med balett och moderna koreografier för alla åldrar att njuta av.

Datum: 5/6 2022 kl. 18.00
Åldersgräns: från 3 år
Arrangör: The International Ballet School
Föreställningslängd: 2 h inkl. 20 min paus.

Köp biljett Through The Ages · Från 300kr