Wallmans Dinner Party

Välkommen till Wallmans Dinner Party på Kungsportshuset i Göteborg

Välkommen till Wallmans Dinner Party på Kungsportshuset i Göteborg

Kungsportshuset • 31 Mar - 6 Maj

Wallmans Dinner party

Wallmans Dinner Party fortsätter på Kungsportshuset i Göteborg i under våren 2023. Kom och upplev en magisk helkväll med extra allt. I klassiskt Wallmansmanér står artisterna i ena sekunden på scen och levererar shownummer av allra högsta klass och i nästa sekund står de bredvid vid ditt bord, redo att servera just dig och ditt sällskap.

Wallmans Dinner Party bjuder både på uppträdanden från scen, men också alldeles bredvid dig ute i showlokalen. Under kvällen serverar artisterna en lyxig trerättersmeny varvat med uppträdanden med olika teman. Och här finns verkligen något för alla – mäktiga solonummer blandas med maffiga ensemblenummer och det blir musik från flera olika genrer och musikstilar.

Du som gäst står i centrum för kvällen och vi garanterar dig en oförglömlig kväll, vare sig du bokat för dig och din partner – eller för hela ditt företag.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att kunna bjuda på en Wallmansshow även här i Göteborg!

Bilder

Upptäck våra fantastiska bilder från showen!

Trailer

Kolla in vår härliga trailer från Wallmans Dinner Party!

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Köp biljett Wallmans Dinner Party · Från 495kr