Wallmans Stockholm

Wallmans 30 år - en unik upplevelse av show, mat och dryck.

Wallmans 30 år - en unik upplevelse av show, mat och dryck.

WALLMANS STOCKHOLM• 22 Sep, 2021 - 11 Jun, 2022
Partner

Viktig information - Wallmans Stockholm

Vi lever alla nu under svåra omständigheter med pandemin som påverkar oss alla.Vi fick under våren restriktioner om att vi som showkrog inte fick ha öppet. Vi blev då tvungna att hålla stängt under 7 månader. I slutet av oktober fick vi lov att återöppna med vidtagna åtgärder enligt folkhälsomyndigheten och regeringens krav. Glädjen blev kort redan efter ett par helger kom nya ännu strängare restriktioner och återigen blev beskedet att vi inte får lov att ha öppet. Dessa restriktioner ser ut att vara en tid framöver, så innan de lättar så kan vi inte sätta återöppnings datum än.

Så vad händer med era biljetter: Vi kommer ta kontakt med er för att erbjuda ombokning till annat datum (hösten 2021 till vårt 30-årsjubileum) alternativt ett presentkort. Betalda biljetter återbetalas ej.

Ni kan även kontakta oss på: bokning@wallmans.com så återkommer vi så fort vi kan, då det är många som kontaktar oss under dessa tider, ber vi om ert tålamod.

Med förhoppning om att vi snart kan återgå till normala förhållanden i världen och vi längtar efter att få slå upp portarna och ta hand om våra unika WALLMANS gäster.

Wallmans Stockholm

Uppdaterat 11 december 2020

Köp biljett Wallmans Stockholm · Från 595kr