Ta med kollegorna på en sprakande show och utsökt mat!

Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower med julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2019. Det bjuds på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om vad respektive show erbjuder för nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen! Lockar endast en showupplevelse utan mat till julfesten finns flertalet shower och musikaler att välja bland på vår företagssida.


Julbord 2019 i Stockholm

Wallmans - Stockholm Show och meny fr. 539 kr ex. moms
Julperiod: 19 november - 20 december
Om showen: Våra stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras.

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Upplevelsen börjar redan i entrén och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat.

När du bokar ett besök hos oss ingår en lyxig meny, komponerad av vår köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där vår ambition är att överraska och överträffa era förväntningar. Våra stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Vår show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna.
Ola Salo - it takes a fool på remain sane Show och meny fr. 913 kr ex. moms
Julperiod: 28 november - 21 december
Om showen: Fira jul med Ola Salo på Hamburger Börs! Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta.

Plötsligt stod Ola Salo där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.

Den 24 januari hade Ola premiär för sin första egna show, på Rondo i Göteborg. Det blev en stor succé och föreställningen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Showen spelades på Rondo våren 2019 fram tom 4 maj. Nu flyttas showen vidare till Stockholm och Hamburger Börs, där den spelas hela hösten tom den 21 december.

Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist! Julen på Hamburger Börs blir i år något utöver det vanliga.
Häxorna i Eastwick Show och meny fr. 770 kr ex. moms
Julperiod: 21 november - 14 december
Om showen: Häxorna i Eastwick med Peter Jöback i huvudrollen intar Cirkus i Stockholm. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger.

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…
Golden Hits Show och meny fr. 540 kr ex. moms
Julperiod: 20 november - 30 december
Om showen: På Golden Hits strålar julen extra allt. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Du får hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.

Alla har vi deltagit på traditionella julbord med sedvanlig julskinka, julkorv och prinskorvar. Hos oss har vi en julinspirerad trerättersmeny där du får hela paketet med show, karaoke, nattklubb och Stockholms bästa feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna.

Julbord för ert företag måste du boka i tid, eftersom våra platser går åt fort. Boka in er på en julfest med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga trerättersmenyn som blir serverad av våra stjärnor. Ett julbord på Golden Hits kommer ni aldrig att lämna utan ett leende på läpparna.
En Talk Talk Show Show och meny fr. 1005 kr ex. moms
3 & 10 december (se gästlista nedan)
Om showen: Stefan Odelberg är tillbaka på Hamburger Börs med ännu en upplaga av hans omtyckta EN TALK TALK SHOW. Denna gång med en juligare touch på den unika stämning denna show gång på gång lyckas förmedla. Gäster denna säsong är inga mindre än MÅNS ZELMERLÖW och JONAS BJÖRKMAN den 3/12 och BJÖRN SKIFS och MAGDALENA FORSBERG den 10/12. Hamburger Börs öppnar dörrarna för talkshowen som har så mycket innehåll i varje show att man blev tvungen att dubblera självaste namnet. Tillsammans med showens två inbjudna stjärnor bjuder Stefan, hans side-kick Håkan och DJ Elle Rüx er på gnistrande shownummer, spontana stickspår, en stor dos magi, spännande överraskningar, mycket musik, massor av humor och ännu mer hjärta för att underhålla er – publiken. Allt förpackat innanför Hamburger Börs anrika väggar, serverat med en njutbar middag som vi starkt rekommenderar man avnjuter i goda vänners lag. Varmt välkomna till den 6:e säsongen av En Talk Talk Show – Showen där allt kan hända… och händer!

Gäster:
3 december - Måns Zelmerlöw & Jonas Björkman
10 december - Björn Skifs & Magdalena Forsberg

Julbord 2019 i Göteborg

Christmas by Wallmans - i Kungsportshuset Show och meny fr. 784 kr ex. moms
Julperiod: 7 november - 21 december
Om showen: Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg! Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har tusentals gäster blivit serverade av proffsiga Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show i världsklass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg!

Christmas by Wallmans - i Kungsportshuset Julen 2019 kommer Wallmans att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmans-show med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodisbord och en smittande sing-a-long karaoke med vår egna glamorösa Gretchen. Säkra din plats på festen - det här är en helkväll du inte vill missa!

Danny Saucedo - The Run(a)way Show Show och meny fr. 1144 kr ex. moms
Julperiod: 31 oktober - 21 december
Om showen: För två år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt tre säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med ”The Run(A)way Show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck. Men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.

För nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet ”episkt” mer relevant än någonsin. Showen blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt entourage av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Men upplevelsen börjar redan vid middagen, där du får möjlighet att njuta av en sharing dinner med asiatisk touch, som är långt från den traditionella trerättersmenyn med husets vin. Tillsammans med Danny har Krister Dahl - Sveriges enda 4-faldigt belönade OS- och VM Guldmedaljör - skapat en fullfjädrad menyupplevelse av högsta klass. Man kan också välja att äta Julbord på restaurangerna Seasons eller Imagin på Gothia Towers och kombinera det med Dannys show.

Upplevelsen fortsätter även efter showen, med barer, club och DJ.
VÄLKOMMEN!

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2019

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>