Kick off med kollegorna!

Starta året med en fantastisk showupplevelse på någon av våra arenor!

20-talet har anlänt och på våra scener gör sig artisterna redo för ännu en magisk säsong. Ta med kollegorna till Hamburger Börs för en riktig knockout-upplevelse tillsammans med Ola Salo och hans hyllade show "It takes a fool to remain sane".

Varför inte göra ett besök på Wallmans där våren går i kärlekens tecken. Våra passionerade stjärnor levererar inte bara en känslomässig och laddad fullpott på och av scenen, utan serverar även vår specialkomponerade och lyxiga flerrättersmeny.

Kanske Golden Hits kan locka med den härliga feststämning som uppstår under en showkväll, där proffsiga artister levererar hits och mat i en oslagbar blandning. Avsluta med att dansa loss på något av de tre dansgolven, träffa härliga människor eller bli starkast lysande stjärnan på karaokescenen.

Oavsett val så kommer ni garanterat att få en upplevelse som räcker året ut!

Ola Salo - It take a fool to remain sane Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta. Plötsligt stod Ola Salo där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.

Den 24 januari hade Ola premiär för sin första egna show, på Rondo i Göteborg. Det blev en stor succé och föreställningen hyllades till skyarna av både publik och kritiker. Showen spelades på Rondo våren 2019 fram tom 4 maj. Efter sommaren gjorde succéshowen ett exklusivt gästspel på Malmö Arena och nu har showen flyttat vidare till Stockholm och Hamburger Börs, där den spelar t o m 14 mars 2020. Observera att vi nu har släppt ytterligare en extraföreställning - lördagen den 22 februari, samt att vi har fler ståplatser på torsdagar och lördagsmatinéer!

Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets kanske mest karismatiska liveartist!
Labero - Goldfingers Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

Därför är det en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet… Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld! Under matinéföreställning berikas showen med fler gyllene fingrar, nämligen 13-årige, Grand Prix-vinnaren Vilgot Michelin – En ny stjärna på den magiska himlen!
Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment.
Golden Hits Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande trerättersmeny, skrattgaranti utlovas, och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies).
House of Fun - Vår nya show House of Fun består av En enda stor mash-up av fest, humor, hits & nostalgi! Skrattvarning är utfärdat och det utlovas fängslande underhållning och en grym middag.
House of Rock - Förvänta dig tyngre rockhits, hårdare läder, större pudelfrillor och ännu mer headbanging till några av rockhistoriens bästa hits. Det blir ONE HELL OF A KVÄLL! Ni servers dessutom en grym trerättersmeny av våra artister som dessutom underhåller er med både humor och musik. Och självklart fortsätter kvällen med både karaoke och nattklubb efter showen.
Golden Hits - Roligt på riktigt!
Wallmans Stockholm En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Tjejkvällen, födelsedagen, kick offen, dejten - livet - blir alltid lite bättre på Wallmans. Upplevelsen börjar redan i entrén. Och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat. När du bokar ett besök hos oss ingår en lyxig meny, komponerad av vår köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där vår ambition är att överraska och överträffa era förväntningar. Våra stjärnor underhåller er från scen och serverar er även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Vår show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna.