Boka före erbjudande till Så som i Himmelen

Erbjudandet är slut för denna gång. Välkommen att besöka showtic.se/himmelen för biljetter.

Nu när vi spelar vår tredje säsong med stående ovationer, fulla salonger och över 180 000 sålda biljetter, kan vi med glädje meddela att musikalen Så som i Himmelen fortsätter en sista sväng under januari och februari 2020 på Oscarsteatern.

Musikalen och ensemblen har hyllats till skyarna sedan premiären, manuset har översatts till flera språk och rättigheterna har sålts till andra länder. MUSIKALHISTORIA I ABSOLUT VÄRLDSKLASS HAR SKRIVITS!

Nu har du en sista chans att komma och se den, se den igen eller varför inte ge bort biljetter i present. Vi erbjuder 20% rabatt* på utvalda föreställningar i januari! Den 22 oktober släpps biljetterna till allmänheten, så skynda att boka.

*Rabatten gäller endast till och med 21 oktober i kategori A-C, den 10-12 jan, föreställningsdagar torsdagar och söndagar under januari i mån av plats. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


Vår hyllade ensemble!

Musikalstjärnan Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, de folkkära Morgan Alling/Björn jellman, fantastiska skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg och Christopher Wollter, nya stjärnskottet Tuva B Larsen och nytillskottet för hösten Sofia Pekkari med flera.

Så som i Himmelen

Så som i Himmelen - kören sjunger

INGER - Tuva B Larsen & DANIEL - Philip Jalmelid

ARNE - Björn Kjellman

DANIEL - Philip Jalmelid

GABRIELLA - Malena Ernman & CONNY - Christopher Wollter

INGER - Tuva B Larsen & DANIEL - Philip Jalmelid på cykeln


""

Tre snabba frågor!

Teaterdirektör Vicky von der Lancken om arbetet kring Så som i Himmelen.

1. När och hur uppstod idén om att göra filmen Så som i Himmelen till musikal?
Svar: När jag såg filmen tog jag direkt kontakt med Kay Pollak och efter ett par vändor fick vi till slut rättigheterna för drygt 10 år sedan.

2. Hur gick processen till?
Svar: Det har varit en extremt lång och mödosam process, där alla givit mer än allt. När väl premiären var avklarad och vi möttes av stående ovationer, som aldrig ville sluta och där- efter de 5-stjärniga recensionerna i pressen, föll glädjetårarna befriande nerför mina kinder.

3. Vad är det bästa med att sätta upp en produktion, du har ju varit verksam i över 50 år?
Svar: Jag kan egentligen säga ALLT, för jag älskar varje sekund. När vi exempelvis sitter och rollsätter vilken skådespelare som passar bäst i vilken roll, till hur vi skall nå vår underbara och trogna publik. Det häftigaste är nog trots allt att möta publikens skratt, gråt och applåder. Att få beröra människor så kraftfullt, som exempelvis i Så som i Himmelen, gör mig enormt glad och oerhört stolt.

Erbjudandet är slut för denna gång