Julbord

Boka din julfest för 2022

Ta med kollegorna på en sprakande show och utsökt mat!

Vi på Showtic har en stor erfarenhet av att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower med julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2022. Det bjuds på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.


Julbord 2022 i Stockholm

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans - Stockholm Show och meny fr. 638 kr exkl. moms Julperiod: 16 november - 22 december

Om showen: Vad är väl en jul på Wallmans… Magisk, gnistrande och extra allt. Våra artister serverar dig en flerrättersmeny med inspiration av julens smaker.
GOTTEBORDET! Vi dukar även upp vårt eftertraktade gottebord, med julens alla läckra godsaker.
Välkommen till en Hot Mess-julupplevelse du sent kommer att glömma. Boka ditt Christmas Party hos oss redan nu - julen är alltid lite bättre på Wallmans.
EN KULINARISK OCH MAGISK JULUPPLEVELSE Alla har vi deltagit i traditionella julbord med sedvanlig julskinka, rödkål och Janssons frestelse. På Wallmans bjuder vi in till en middag med extra allt, där traditioner får ge vika för spännande smakkombinationer kombinerat med underhållning. Kom nära framtidens stora artister när du blir serverad av stjärnorna själva. Vår lyxiga meny lämnar inget åt slumpen, den är komponerad för att skapa njutning och tillfredsställelse med touch av julens välkända smaker – allt för att lämna dig glatt överraskad, mätt och belåten.
Priserna är inkluderad en flerrättersmeny. Brons : Från 638kr exkl moms, Silver: Från 732kr exkl moms, Guld: Från 822kr exkl moms
En Galen Middagsfest - Golden Hits Show och meny fr. 732 kr exkl. moms Julperiod: 16 november - 17 december

Som vi har längtat efter att åter igen få uppleva Golden Hits unika jul och feststämning tillsammans med dig, dina nära och kära, vänner och arbetskollegor! I år fyller Golden Hits 30 år och det vill vi fira med ännu flera hits, massor av galenskap, humor och värme. Med andra ord, som det alltid brukar vara på Stockholms roligaste fest. Allt är sig likt, men ändå inte, när vi blandar mat och dryck med hits och underhållning hela natten lång. Insup atmosfären, musiken, dansen och glädjen mitt på Kungsgatan i Stockholm, där alla är välkomna och där allt kan hända.
Festen med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga trerättersmenyn som serveras av våra fantastiska artister. En galen jul på Golden Hits som du och ditt sällskap aldrig sett maken till tidigare.
Som vi alla vet så kan man inte prata om Golden Hits och fest om man inte också pratar om underhållning. Därför har vi inför den nya säsongen bullat upp med en skara handplockade artister från Sveriges alla hörn som tillsammans kommer att bjuda på en grymt rolig kväll med allt från fniss till gapskratt, spontandans och ett hejdlöst firande och du glöm inte luvan!
Bronze inkl. meny fr 732 kr exkl. moms Silver inkl. meny fr 827 kr exkl. moms Golden inkl. meny fr 921 kr exkl. moms.
Golden Hits - Golden Pianos Show och meny fr. 737 kr exkl. moms Julperiod: 18 november - 17 december

Om showen: På Golden Hits strålar julen extra mycket. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Nytt för i år är Golden Pianos där ni får vara med och bestämma vilka låtar som ska spelas under kvällen. Du får hela paketet med show, tvårättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning
som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfodral så står vi för en julfest deluxe!
Boka in er på Golden Hits julfest med fantastisk liveshow där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Ni får en dos av glädje för själen, firande, skratt och allsång, medan ni avnjuter en härlig julinspirerad meny. Tillsammans skapar vi en episk julfest ni sent ska glömma!
Golden Pianos har inga siktkategorier, vi placerar efter inkommande bokningsordning.

Julbord 2022 i Göteborg

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans Dinner Party Show och meny fr. 921 kr exkl. moms Julperiod: 17 november - 17 december

Om showen: Wallmans Dinner Party Julspecial Från den 17 november skrudas arenan om och andas JUL, både i show och meny! Hos oss får ni en helkväll med extra allt! I klassiskt Wallmansmanér står artisterna i ena sekunden på scen och levererar show av allra högsta klass och i nästa sekund står de bredvid vid ert bord, redo att servera just er! Wallmans Dinner party bjuder både på uppträdanden från scen, men också alldeles bredvid er ute i showlokalen. Under kvällen serverar artisterna en lyxig julinspirerad trerättersmeny varvat med uppträdanden av olika teman. Det här blir julfesten med fart i där mäktiga solonummer blandas med maffiga ensemblenummer och det blir musik från flera olika genrer och musikstilar med något som passar för alla.
Balkong (endast showbiljett) fr 467 kr exkl moms Salong inkl. meny: fr 921 kr exkl. moms Premium inkl. meny fr 1015 kr exkl. moms.

Läs mer om vad respektive show erbjuder för nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ge er själva en bra start på julen! Lockar endast en showupplevelse utan mat till julfesten finns flertalet shower och musikaler att välja bland på vår företagssida.