Julbord

Boka din julfest för 2022

Ta med kollegorna på en sprakande show och utsökt mat!

Vi på Showtic har en stor erfarenhet av att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower med julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2022. Det bjuds på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.


Julbord 2022 i Stockholm

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans - Stockholm Show och meny fr. 638 kr exkl. moms Julperiod: 16 november - 22 december

Om showen: Vad är väl en jul på Wallmans… Magisk, gnistrande och extra allt. Våra artister serverar dig en flerrättersmeny med inspiration av julens smaker.
GOTTEBORDET! Vi dukar även upp vårt eftertraktade gottebord, med julens alla läckra godsaker.
Välkommen till en Hot Mess-julupplevelse du sent kommer att glömma. Boka ditt Christmas Party hos oss redan nu - julen är alltid lite bättre på Wallmans.
EN KULINARISK OCH MAGISK JULUPPLEVELSE Alla har vi deltagit i traditionella julbord med sedvanlig julskinka, rödkål och Janssons frestelse. På Wallmans bjuder vi in till en middag med extra allt, där traditioner får ge vika för spännande smakkombinationer kombinerat med underhållning. Kom nära framtidens stora artister när du blir serverad av stjärnorna själva. Vår lyxiga meny lämnar inget åt slumpen, den är komponerad för att skapa njutning och tillfredsställelse med touch av julens välkända smaker – allt för att lämna dig glatt överraskad, mätt och belåten.
Priserna är inkluderad en flerrättersmeny. Brons : Från 638kr exkl moms, Silver: Från 732kr exkl moms, Guld: Från 822kr exkl moms
En Julig Middagsfest - Golden Hits Show och meny fr. 732 kr exkl. moms Julperiod: 16 november - 17 december

Om showen: Som vi har längtat efter att åter igen få uppleva Golden Hits unika jul och feststämning tillsammans med dig, dina nära och kära, vänner och arbetskollegor! I år fyller Golden Hits 30 år och det vill vi fira med ännu flera hits, massor av galenskap, humor och värme. Med andra ord, som det alltid brukar vara på Stockholms roligaste fest. Allt är sig likt, men ändå inte, när vi blandar mat och dryck med hits och underhållning hela natten lång. Insup atmosfären, musiken, dansen och glädjen mitt på Kungsgatan i Stockholm, där alla är välkomna och där allt kan hända.
Festen med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga trerättersmenyn som serveras av våra fantastiska artister. En galen jul på Golden Hits som du och ditt sällskap aldrig sett maken till tidigare.
Som vi alla vet så kan man inte prata om Golden Hits och fest om man inte också pratar om underhållning. Därför har vi inför den nya säsongen bullat upp med en skara handplockade artister från Sveriges alla hörn som tillsammans kommer att bjuda på en grymt rolig kväll med allt från fniss till gapskratt, spontandans och ett hejdlöst firande och du glöm inte luvan!
Bronze inkl. meny fr 732 kr exkl. moms Silver inkl. meny fr 827 kr exkl. moms Golden inkl. meny fr 921 kr exkl. moms.
Golden Hits - Golden Pianos Show och meny fr. 737 kr exkl. moms Julperiod: 18 november - 17 december

Om showen: På Golden Hits strålar julen extra mycket. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Nytt för i år är Golden Pianos där ni får vara med och bestämma vilka låtar som ska spelas under kvällen. Du får hela paketet med show, tvårättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning
som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfodral så står vi för en julfest deluxe!
Boka in er på Golden Hits julfest med fantastisk liveshow där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Ni får en dos av glädje för själen, firande, skratt och allsång, medan ni avnjuter en härlig julinspirerad meny. Tillsammans skapar vi en episk julfest ni sent ska glömma!
Golden Pianos har inga siktkategorier, vi placerar efter inkommande bokningsordning.
Julbord på Ballbreaker Stockholms roligaste julbord! Från 545 kr

Om julbordet: Hjärtligt välkomna att njuta av ett klassiskt julbord och spännande aktiviteter i en fascinerande miljö. Känner du för något utöver det traditionella julbordet i år? Vill du göra något unikt – något du inte gjort förut? Då passar Ballbreaker utmärkt. Här satsar vi inte enbart på god mat utan tar hand om gästerna före och efter julbordet.
Finer & Taylor Pris Från 595 kr

Om julbordet: De tidigare julvärdarna Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor är ett spännande och nytt artistpar som inte bara kommer att överraska musikaliskt utan även utmana deras bild av varandra och publikens förväntningar. Hela showupplevelsen spetsas med ett liveband bestående av några av landets främsta musiker under ledning av Marika Willstedt. För att skapa en fulländad krogshow har Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer fått önska sina favoriter på tallriken.
Mumma Pris Från 495 kr

Om Mumma: Den roligaste julfesten för företaget med killarna från Galenskaparna!
Tidigare i höstas firade Galenskaparna och After Shave sitt 40-årsjubileum som humorgrupp och nu har vi på Hamburger Börs den stora äran att för första gången presentera delar av denna galenskap i Mumma - En galen jul.
Det är Jan Rippe och Per Fritzell som tillsammans med Den Ofattbara Orkestern kommer att bjuda på en härlig, mustig soppa av folkkära figurer och karaktärer och välkända hitlåtar från dessa 40 år blandat med nyskrivet material, kryddat med en och annan julsnaps. Eller som vi säger…”Greatest Hits i julmundering”
Mumma - En galen jul spelas perioden under perioden 24-26 november på Hamburger Börs i Stockholm.
Biljetterna är nu släppta - säkra din plats till julens showupplevelse redan idag!

Julbord 2022 i Göteborg

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans Dinner Party Show och meny fr. 921 kr exkl. moms Julperiod: 17 november - 17 december

Om showen: Wallmans Dinner Party Julspecial Från den 17 november skrudas arenan om och andas JUL, både i show och meny! Hos oss får ni en helkväll med extra allt! I klassiskt Wallmansmanér står artisterna i ena sekunden på scen och levererar show av allra högsta klass och i nästa sekund står de bredvid vid ert bord, redo att servera just er! Wallmans Dinner party bjuder både på uppträdanden från scen, men också alldeles bredvid er ute i showlokalen. Under kvällen serverar artisterna en lyxig julinspirerad trerättersmeny varvat med uppträdanden av olika teman. Det här blir julfesten med fart i där mäktiga solonummer blandas med maffiga ensemblenummer och det blir musik från flera olika genrer och musikstilar med något som passar för alla.
Balkong (endast showbiljett) fr 467 kr exkl moms Salong inkl. meny: fr 921 kr exkl. moms Premium inkl. meny fr 1015 kr exkl. moms.
Julfest på Star Bowling Kom och njut av STARs klassiska svenska julbord och kombinera med shuffleboard eller bowling.

Om julbordet: Förutom bowling och shuffleboard har vi även en hel våning med olika aktiviteter för att utmana gänget i en 3-kamp eller 5-kamp. Det är t ex rodeo bull riding, raceroom, Virtual Reality, skytte, basket, galopp med mera. STAR Bowling - mitt i Göteborg - är en omtyckt mötesplats och våra två plan på 3000 fräscha kvadratmeter har en touch av det amerikanska. Vår restaurang serverar lunch och à la carte och till jul dukar vi upp ett klassiskt julbord. Boka stans roligaste julfest nu - vi har plats för upp till 300 gäster.  Julbordet serveras mellan 18 november-21 december. Varmt välkomna! PRIS JULBORD (inkl moms) Måndag – Tisdag - 525 kr/person. Serveras från 17:00 Onsdag- Lördag - 695 kr/person. Serveras från 16:00 Lördag (sittid14:00-16:00) 495 kr/person Barn (upp till 12 år) 225 kr/person PRIS AKTIVITET (inkl moms) 5-kamp RACE 300 KR/PP 3-kamp RACE 250 KR/PP Bowling 100 KR/PP (Dessa priser gäller endast vid bokning av julbord). Julbord Konferenspaket Dagkonferens: Del i konferenslokal Förmiddagsfika med fralla Lunch inkl. måltidsdryck och kaffe Eftermiddagsfika med bulle/kaka Pris från 495 kr/person  (619 kr/person inkl moms)  Konferens

Läs mer om vad respektive show erbjuder för nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ge er själva en bra start på julen! Lockar endast en showupplevelse utan mat till julfesten finns flertalet shower och musikaler att välja bland på vår företagssida.