Ta med kollegorna på en sprakande show och utsökt mat!

Vi på Showtic har en stor erfarenhet av att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower med julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2021. Det bjuds på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om vad respektive show erbjuder för nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ge er själva en bra start på julen! Lockar endast en showupplevelse utan mat till julfesten finns flertalet shower och musikaler att välja bland på vår företagssida.

P.s. Vet du om att det under 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor till personal på 2000:- extra inkl. moms (så totalt 2500:- för hela 2021)

 


Julbord 2021 i Stockholm

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans - Stockholm Show och meny fr. 539 kr exkl. moms
Julperiod: 19 november - 20 december
Wallmans Stockholm presenterar stolt: 30 årsjubileum med en gnistrande julupplevelse

Wallmans stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även en lyxig meny och tar hand om er vid bordet. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras.

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. De serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Upplevelsen börjar redan i entrén på Wallmans och där är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i cocktailbaren, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i en sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. På Wallmans läggs det otroligt mycket kärlek i maten som serveras.

När du bokar ett besök på Wallmans ingår en lyxig meny, komponerad av deras köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där ambitionen är att överraska och överträffa era förväntningar. Stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även en lyxig meny och tar hand om er vid bordet. Show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna. Ni får även njuta av Wallmans "Gottebord" som är gästernas stora favorit!
Stjärnklart
Hamburger Börs, Stockholm
Julen 2021
Prisex: showmeny + show: fr. 896 kr ex moms/pers.
Om showen:
Stjärnspäckad julfest när Hamburger Börs Christmas Edition presenterar; Sarah Dawn Finer, Plura, John Lundvik, Tusse & Linda Pritchard
Den 19 november slår Hamburger Börs upp portarna till årets stjärnklara och självklara Julshow - STJÄRNKLART!
Den nygamla traditionen där HAMBURGER BÖRS presenterar en julshow tillsammans med några av Sveriges mest meriterade artister återupptas och detta år blir det sannerligen en STJÄRNKLAR julfest!

Varmt välkommen till Hamburger Börs i julskrud – En helkväll med livemusik och underhållning med några av Sveriges i särklass bästa röster.
Det blir unika musikaliska möten, humor, fantastiska jultolkningar och egna hits när fem av Sveriges största artister intar scenen tillsammans med några av våra främsta musiker. Dessutom ett magiska band bestående av: Per Björling - Mårgan Höglund - Johan Röhr - Kristian Kraftling - Conrad Boqvist

Vi säger GOD JUL - årets STJÄRNKLARA julshow är här!
Golden Hits Show och meny fr. 540 kr exkl. moms
Julperiod: 18 november - 18 december
Om showen: På Golden Hits strålar julen extra allt. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Nytt för i år är Golden Pianos där ni får vara med och bestämma vad som ska spelas. Du får hela paketet med show, tvårättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.

Alla har vi deltagit på traditionella julbord med sedvanlig julskinka, julkorv och prinskorvar. På Golden Hits är allt extra juligt men på ett helt eget sätt.

Boka in er på en julfest med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga trerättersmenyn som blir serverad av våra stjärnor. Ett julbord på Golden Hits kommer ni aldrig att lämna utan ett leende på läpparna.

Julbord 2021 i Göteborg

Förfrågan via formuläret nedan är ej bindande. Har du frågor eller specifika önskemål vänligen skriv dem i formuläret nedan så återkommer bokningsansvarig på respektive arena till dig så snart som möjligt för att en lösning för dig och ditt sällskap. Det är först när du sedan har bekräftat bokningen som den blir bindande. Välkommen med din förfrågan och önskemål!

Wallmans Show och meny fr. 921 kr exkl. moms
Julperiod: 19 november - 18 december
Christmans by Wallmans - Kungsportshuset

Om showen:
Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg!
Christmas by Wallmans gör ett efterlängtat gästspel i Kungsportshuset i Göteborg i vinter, med premiär den 19 november. Wallmans bjuder på en helkväll med show och härlig meny av julens alla smaker i absolut toppklass!
I år firar Wallmans dessutom 30 år och sedan premiären har hundratusentals gäster blivit serverade av fantastiska Wallmansartister – stjärnor som levererat show av högsta klass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster.

Wallmans gör just nu hyllade shower både i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och vi är otroligt glada över att nu kunna bjuda på Wallmansshow även i Göteborg!
Välkommen in i det magiska Kungsportshuset och upplev en härlig helkväll!


Åldersgräns 18 år. I målsmans sällskap 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals var hög.

Balkong inkl. meny: 921 kr exkl. moms
Salong inkl. meny 1010 kr exkl. moms.
Premium inkl. meny 1204 exkl. moms

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2021

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>