Gör något roligt tillsammans till jul.

Glöm traditionellt julbord - gör något utöver det vanliga!

   Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower inklusive julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2018.

Här bjuds det på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!


Julbord 2018 i Stockholm

Peter Jöback - Med hjärtat som insats Show och meny fr 1155 kr
Om showen
Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?
Julperioden: 21 november - 21 december
Wallmans - Stockholm Show och meny fr 495 kr
Om showen
Välkommen in i vår gnistrande värld! Vi serverar en flerrätters, lyxig gourmémeny med touch av julens smaker serverad av kvällens stjärnor, som även levererar underhållning i världsklass. Låt dig också avslutningsvis imponeras av vårt omtalade och dignande julbord med gottesaker. Julen är alltid lite bättre på Wallmans! Vi har valt att kombinera fine dining med julbord och serverar en lyxig och vällagad flerrättersmeny med inspiration av julens bästa smaker. Som avslut avnjuter du vårt oerhört uppskattade, överdådiga och dignande julbord med gottesaker och genuin julkänsla. Vår nya publiksuccé till show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en bejublad show du inte vill missa!
Julperioden: 20 november - 31 december
Eric Gadd - OMG Show och meny fr 1140 kr
Om showen
Den 13 september är det urpremiär för OMG på Hamburger Börs i Stockholm, en glorifierad konsertupplevelse där Gadd ackompanjeras av Sveriges musikerelit. Eric kommer att bjuda på låtar från hela sin gedigna repertoar. En helkväll, inkluderat en Dinnerclubmeny signerad artisten själv samt en 90 minuters soulshow med ös från början till slut.
Julperioden: 1 november - 15 december
Golden Hits Show och meny fr 495 kr
Om showen
Glöm ”Stilla natt” – Golden Hits är julens Bad Santa. Är du också trött på alla trista, gamla julbord så har vi lösningen: Stockholms garanterat roligaste julfest! Hos oss får du hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. Kom i din juligaste jultröja eller ditt glittrigaste paljettfodral så står vi för pynt à la american overload.
Julperioden: 21 november - 21 december

Julbord 2018 i Göteborg

The Concept Show och meny fr. 850 kr
Om showen
Inget vanligt julbord Tröttnat på julen innan den ens börjat? Bra. På The Concept kör vi inget ljummet julbord, trötta tomtar eller enerverande bjällerklang. Hos oss njuter du av en väl sammansatt meny komponerad av vår prisbelönte kock Jesper Bogren. Möjligen kan någon grandoftande, lyxig pralin ha slunkit med på menyn och kanske flirtar vi aningen med julens smaker, men hos oss tvingas ingen köa för sin mat. Här serveras du vid överdådigt dukade bord och samtidigt som de utsökta smakerna dansar på guldtallrikar, i burar och på fat, adderar våra DJ:s, cirkusartister och stjärnor till en intensiv helhetsupplevelse från golv till tak bland kristaller och sammet. Festen börjar redan i entrén och kulminerar på dansgolv och i barer. Välkommen till Göteborgs (jul)fest!
Julperioden: 21 november - 20 december
Alcazar - 20 years of disco - mission completed Show och meny fr 1245 kr
Om showen
I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans. Nu har ni möjligheten att fira er julfest tillsammans med Alcazar, för alla disco och danssugna! Det serveras inget traditionellt julbord utan det går att välja på en 2-eller 3-rättersmeny.
Julperioden: 11 november - 15 december
Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo Show och meny fr 995 kr
Om showen
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”.
Julperioden: 1 november - 15 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsbokning

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>