Ta med kollegorna på en sprakande show och utsökt mat!

Vi på Showtic har en stor erfarenhet att leverera underhållning med det lilla extra runt juletid. Här har vi samlat de shower med julbord som är speciellt lämpliga för företag och större grupper 2020. Det bjuds på underhållning tillsammans med en utsökt meny. En kombination som passar de allra flesta personer som gillar show, skratt, god mat och dryck.

Läs mer om vad respektive show erbjuder för nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen! Lockar endast en showupplevelse utan mat till julfesten finns flertalet shower och musikaler att välja bland på vår företagssida.


Julbord 2020 i Stockholm

Wallmans - Stockholm Show och meny fr. 539 kr ex. moms
Julperiod: 19 november - 20 december
Om showen: Våra stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras.

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Upplevelsen börjar redan i entrén och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat.

När du bokar ett besök hos oss ingår en lyxig meny, komponerad av vår köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där vår ambition är att överraska och överträffa era förväntningar. Våra stjärnor levererar inte bara en internationell show och underhållning i världsklass, de serverar även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Vår show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna.
Golden Hits Show och meny fr. 540 kr ex. moms
Julperiod: 20 november - 30 december
Om showen: På Golden Hits strålar julen extra allt. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Du får hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.

Alla har vi deltagit på traditionella julbord med sedvanlig julskinka, julkorv och prinskorvar. Hos oss har vi en julinspirerad trerättersmeny där du får hela paketet med show, karaoke, nattklubb och Stockholms bästa feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna.

Julbord för ert företag måste du boka i tid, eftersom våra platser går åt fort. Boka in er på en julfest med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga trerättersmenyn som blir serverad av våra stjärnor. Ett julbord på Golden Hits kommer ni aldrig att lämna utan ett leende på läpparna.

Julbord 2020 i Göteborg


Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2019

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>