Julbord Göteborg 2018

Det är dags för julbord Göteborg 2018, snart rullar julförberedelserna igång. November och december är månaden då våra kockar, ljudtekniker, dansare, servitörer, artister och dörrvakter – precis som ni jobbar som allra hårdast.

Julen står inför dörren. Julstämningen skall infinna sig, paketen skall fixas, luciatågen skall klaras av och längtan efter snön som (aldrig) kommer gör sig påmind. Mitt i allt detta stök skall julfesten dessutom bokas. Vi på Showtic vill därför hjälpa er kunder lite på vägen och har här nedan plockat ut ett litet urval av våra bästa julbord Göteborg 2018. Eftersom Showtic, i första hand fokuserar på upplevelser som innehåller teater, show eller musikal är vårt tips att ta med kunder och kollegor på julfest där show i kombination med meny erbjuds. Att få koppla bort den stressiga decembermånaden och bara njuta av grymt bra underhållning och vällagad mat, är vårt bidrag till ”att göra-listan”.

Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!

Boka någon av de fantastiska shower med julmeny vi tillhandahåller 2018 genom att klicka här!

Visa mer Visa mindre

Julbord med julshow i Göteborg

The Concept - Kungsportshuset Show och meny fr. 850 kr
Om showen
För er som vill att er julfest ska bli något utöver det vanliga och har tröttnat på traditionellt julbord Göteborg. På The Concept serveras en fast meny med varierande rätter med stora som små stilfulla serveringar. Ambitionen när du kommer till The Concept är att överraska och utmana. Det tar sig i uttryck genom såväl maten som show och inredning. En helkväll som efter middagen fortsätter med nattklubb, drinkar och gemenskap. Här finns alla ingredienser för att ni ska kunna skapa en julfest med extra guldkant.
Välkomna in i värmen!
Julperioden: 21 november - 20 december
Alcazar - 20 years of disco - mission completed Show och meny fr 1245 kr
Om showen: I 20 år har dessa discostjärnor spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans. Nu har ni möjligheten att fira er julfest tillsammans med Alcazar, för alla disco och danssugna! Det serveras inget traditionellt julbord utan det går att välja på en 2-eller 3-rättersmeny.
Julperioden: 11 november - 15 december
Robert Gustafsson med Rolandz på Rondo Show och meny fr 995 kr
Om showen: Ta med dig vänner och kollegor på julfest fylld med humor, sång och dans. Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa du sent kommer glömma, med alltifrån sketcher till skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Till showen kan ni välja till en 2- eller 3-rättersmeny istället för julbord. Ett annorlunda firande, det bjuds på värme, skratt och gemenskap som sig bör i juletider!
Varmt välkomna till Rondo! Julperioden: 1 november - 15 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsbokning

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>