Julbord Göteborg 2019

Det är dags för julbord Göteborg 2019, snart rullar julförberedelserna igång. November och december är månaden då våra kockar, ljudtekniker, dansare, servitörer, artister och dörrvakter – precis som ni jobbar som allra hårdast.

Julen står inför dörren. Julstämningen skall infinna sig, paketen skall fixas, luciatågen skall klaras av och längtan efter snön som (aldrig) kommer gör sig påmind. Mitt i allt detta stök skall julfesten dessutom bokas. Vi på Showtic vill därför hjälpa er kunder lite på vägen och har här nedan plockat ut ett litet urval av våra bästa julbord Göteborg 2019. Eftersom Showtic, i första hand fokuserar på upplevelser som innehåller teater, show eller musikal är vårt tips att ta med kunder och kollegor på julfest där show i kombination med meny erbjuds. Att få koppla bort den stressiga decembermånaden och bara njuta av grymt bra underhållning och vällagad mat, är vårt bidrag till ”att göra-listan”.

Läs mer om respektive meny under varje show då det kan vara något nytt och spännande istället för det traditionella julbordet. Säkra era platser redan nu och ger er själva en bra start på julen!

Boka någon av de fantastiska shower med julmeny vi tillhandahåller 2019 genom att klicka här!


Julbord med julshow i Göteborg

Christmas by Wallmans - i Kungsportshuset Show och meny fr. 950 kr
Om showen
Julen 2019 kommer Wallmans att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmans-show med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodisbord och en smittande sing-a-long karaoke med vår egna glamorösa Gretchen. Säkra din plats på festen - det här är en helkväll du inte vill missa!
Julperioden: 7 november - 21 december
Danny Saucedo - The Run (a) way show Show och meny fr 1245 kr
Om showen
Nu är han tillbaka med ”The Run(A)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck. Danny bjuder in till århundradets party! Premiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.
Julperioden: 31 oktober - 21 december

Skicka in din förfrågan här

Bokningsförfrågan för grupper- och företag över 10 personer.

Grupp- och företagsförfrågan JUL 2019

  • Håll nere CTRL (CMD på Mac) för att välja fler alternativ.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>