Exklusivt erbjudande till Minns du mig?

Nu har du möjligheten att boka biljetter till Minns du mig? höstens stora komedi på Lisebergsteatern till ett extra förmånligt pris. Ditt pris;  395 kr (ord. 495 kr) till utvalda dagar om du bokar innan den 5 oktober.

SE SPELDAGAR OCH BOKA HÄR

Specialpriset gäller till föreställningarna den 6/10, 13/10, 22/10 samt 29/10. 

Bokning via telefon: Liseberg 031 - 400 100. Uppge koden "Hagabadet".

Minns du mig? En komedi om kärlek för evigt/givet

Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? Föreställningen MINNS DU MIG? är en komedi som handlar om just det, om kärlek för evigt/givet.

På Lisebergsteaterns scen i höst kommer äntligen Annika Andersson och Thomas Petersson mötas igen i en fantasifull komedi vars skrattframkallande repliker är som om de vore specialskrivna för dessa två komiska mästare.
Den amerikanske författaren Sam Bobrick har på ett väldigt roligt sätt författat denna komedi om hur man skall, eller bör, ta vara på och förädla sitt äktenskap. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret, vars vardagsgång hamnat i trivsam, problemfri, men också helt passionslös lunk.

Med överraskande humoristiska situationer ställer pjäsen frågorna: Vad händer när barnen är utflugna, lägenheten är färdigrenoverad och bilen faktiskt går riktigt, riktigt bra? När livet plötsligt rullar på så friktionsfritt som man alltid önskat att det skulle göra - varför börjar då alla funderingar dyka upp?

Är det verkligen den nya bekväma soffans fel att man sitter i varsin ände av den istället för tätt tillsammans? Får man sakna något när ingenting fattas? Vad krävs för att få nyvunnet intresse för en gammal kärlek?

Lisebergspubliken kommer i ”Minns du mig” även få återse den mångsidige Robin Stegmar som tidigare på Lisebergsscenen roat i allt från den hyllade kultföreställningen ” Dixie Comedy Cabaret” tillsammans med Per Andersson, flertalet farser med Thomas Petersson samt i älskade karaktärer tillsammans med Vallarna-gängets buskisföreställningar. Som grädden på moset kan vi med glädje för Lisebergsteaterns publik presentera komediennen Joanna Eriksson, känd från humorprogrammet Partaj och även från de humoristiska ICA-reklamerna.

Med dessa fyra skådespelare, vars specialitet är att få sin publik att skratta, samt med det fantasifulla komiska manuset, som översatts till svenska av Bendixen och Petersson som tidigare gett er succéer som ”Ett Makalöst Bröllop” , ”Älskling, jag är visst gift” - så har vi verkligen fått till en drömförutsättning för att ni skall få en kväll fylld av glädje, kärlek och mängder utav skratt tillsammans mer er kära och tillsammans med oss! Välkomna till en uppfriskande rolig höst på Lisebergsteatern med ”Minns du mig” - Komedin som inte blundar för hur viktigt det är att öppna ögonen och se den som sitter precis bredvid.

Presenteras av 2Entertain


Medverkande

Ensemble
Annika Andersson
Thomas Petersson
Robin Stegmar
Joanna Eriksson

Regi: Pär Nymark

Scenograf: Fredrik Dillberg

Mask och peruk:Tiina Bengtsson

Manus: Sam Bobrick

Översättning och bearbetning: Christoffer Bendixen och Thomas Petersson

PRESSKONTAKT: Helene Wigren, PR & Beyond, helene.wigren@prbeyond.se, 0707-52 76 05


Övrig info

Showtic agerar som landningssida till Venuepoints bokningssystem. Showtic är en del av Moment Group/2Entertain som producerar Minns du mig på Lisebergsteatern.

För frågor kring din bokning eller för att boka via telefon, vänligen kontakta Liseberg 031- 400 100.