Tillbaka till nyhetsarkivet

Kort om manusförfattarna till Campa i Klaveret

Lars Classon – humorregissör och manusförfattare.
Stor erfarenhet av buskis. Son till Krister Classon. Lars har en bred erfarenhet inom folklustspel och har även nominerats till guldmasken.
”Han förnyar buskistraditionen, samtidigt som han lyckas förena sitt engagemang för både amatörgrupper i Halland och professionella ensembler på riksplanet.”-Hallands Nyheters Kulturpris 2009. Skrev manus till både Virus i bataljonen och En mor till salu tillsammans med Per Andersson.

Per Andersson – skådespelare, komiker, estradör och manusförfattare.
Har medverkat i program som Parlamentet, Grotesco, TimeOut och många fler. Han beskriver själv sin humor på följande sätt- ”Tryck ner Monthy Python och Hasse&Tage i en mixer”.

Håkan Klamas – skådespelare, författare och regissör.
På Vallarnas scen är han mest känd för sin roll som grannen Valdemar i ”Jäkelskapstriologin” och för sin medverkan i Brännvin & fågelholkar. ”-Jag har nog en fot i vardera läger, för min bakgrund liknar mer Pers, med vildare och galnare idéer i Monty Pythons anda. Buskistraditionen som Lars för vidare fastnade jag för senare. Tillsammans hoppas jag att vi hittar en bra mittfåra som kan tilltala Vallarnapubliken och även locka fler ur den yngre generationen.

Har du en fråga om Showtic?

Då kan du ställa den direkt till vår kundtjänst.
Vi besvarar din fråga inom 48 timmar.